Blog | Tequila

Pierce Brosnan új szerepben - a Don Ramón tequila márkanagykövete

A korábbi híres 007-es brit ügynök új szerepet kapott: a mexikói prémium Don Ramón tequila arca és márkanagykövete. Most azt is megtudhatod, hogy a színészlegenda hogyan vélekedik a tequiláról.

A 68 éves Pierce Brosnan színész, filmproducer, aktivista és környezetvédő, filantróp Írországban született 1953-ban. Kezdetben festő akart lenni, de az élet más területre sodorta. Több mint 40 éve színész, számtalan elismerés és díj tulajdonosa. 
A sármos színészt akarva-akaratlanul is összekötjük a 007-es ügynök szerepével, ahol maradandót alkotott. Kellemes személyisége eleganciát sugároz, ez (szintén) az a tulajdonság, ami őt, igazi Bonddá tette, James Bonddá. 2002-es Die Another Day után búcsút intett a szerepnek, és átadta a stafétabotot Daniel Craignek.

Vörösbor és tequila

Brosnan – saját bevallása szerint – mindig szerette a vörösbort és a tequilát. Ez is közrejátszott abban, hogy őt választották a Don Ramón tequila arcának és márkanagykövetének. Ezen „új szerepe” kiválóan passzol Brosnan megnyerő stílusához.

 

Amikor egyik újságíró megkérdezte tőle, hogy honnan jött ez az új szerep, ő állítólag csak annyit mondott: "Egyszerűen csak felhívták az ügynökömet, találkoztunk és megbeszéltük a lehetőségeket. Mindenki nagyon kedves volt. A tequila az úriemberek itala, és úgy gondoltam: Miért ne? Ilyen egyszerű ez. "

Azt már korábban is többször nyilatkozta a korábbi 007-es színész, hogy: „Nagyon szeretem a tequilát, és úgy tűnik, ez most egy tequila-világ, amiben élünk."

És milyen igaza van. A mexikói gyártmányú ital többek véleménye szerint is - karakterénél fogva - élénkítő hatású, igazi örömforrás. Sőt állítólag csökkenti a vércukorszintet és a koleszterinszintet is.

 Don Ramón tequila

Nem véletlenül vélekedik a híres színész is igen elismerően kedvenc italáról "Ha jól akarod érezni magad, igyál egy Don Ramón tequilát. Ez egy nagyon-nagyon jó tequila, amely gondos eljárással, 100 százalékban Blue Weber-agavéból készül, és örülök, hogy képviselhetem".

Higgyünk Pierce Brosnannak, és kóstoljuk meg mi is ezt átkozottul finom prémium tequilát. Egyébként jó tudni, hogy a Don Ramón nemcsak tequilát gyárt, hanem mezcalt  is.

Pierce Brosnan, a festő

Pierce Brosnan 2001 óta a UNICEF egyik írországi nagykövete. Mivel korábban festőnek készült, ezért szabadidejében a mai napig festeget, sőt kiállításra is készül. Alkotásait általában jótékonysági árveréseken ajánlja fel, és a festményekért kapott pénzzel többnyire a környezetvédelmet, valamint a nők és gyermekek egészségéért küzdő szervezeteket támogatja.
 

Tequilagyűjtő vagy? Van egy jó hírünk!

Ha már olyan szintre fejlesztetted a tequila iránti rajongásodat, hogy gyűjtői szemmel is nézel a palackokra, akkor az alábbi két tételt biztosan neked ajánljuk, hisz ezek a limitált palackok igencsak finomak és egyediek.

Tequila Don Ramón Anejo Limited Edition (0,75l, 40%)

A Swarowski kristályokkal ékesített dekanter prémium tequilát rejt, és mindegyik palack egyedileg sorszámozott.

Tequila Don Ramón Plata Limited Edition (0,75l, 40%)

Ez a tiszta, friss, ropogós prémium tequila szintén Swarowski kristályokkal díszített dekanterben van. 10000 palackos limitáció.

 

(Photo: Frederic Auerbach for Casa Don Ramón)