Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.

Termékek Menü

Fejléc hívjon minket

  • Hívjon
  • Minket!
  • +36 20 515-1515
  • H-P: 8:30 - 17:00 ig

Olvass, dolgozz otthonról!

Az egész világot érintő veszélyhelyzetben most az a legokosabb döntés, hogy aki tud, az otthon marad! Üsd el az időt olvasással, kóstolójegyzet-készítéssel!

Az egész ország „szobafogságra” van ítélve, ilyenkor a munka mellett és esténként érdemes lazítani, olvasgatni, hobbinknak élni.

Benromach whisky + bőrkötésű jegyzetfüzet ceruzával (ingyenes kiszállítással)

Ezért is gondoltuk, hogy a kiváló speyside-i Benromach 0,7 l palackozásokhoz most egy igen mutatós jegyzetfüzetet adunk ajándékba, amelybe hasznos kóstolójegyzeteket vezethetsz, de természetesen más célra is felhasználhatod ezt a keményborítós bőrkötésű jegyzetfüzetet (ceruzával).
A whisky elfogy, de a jegyzetfüzet örök darab… és kóstolójegyzetekhez kiváló!

 

 

Összes Benromach

 


Calvados és koktélreceptek

Most minden 0,7 literes calvadoshoz egy 60 oldalas angol nyelvű Calvados Cocktail Inspiration könyvet adunk ajándékba, amelyben izgalmas koktélreceptek, bártender-interjúk és riportok, valamint érdekes leírások között böngészhetsz.

Calvados-cunami

Figyelem: A weboldalon történő rendelésleadáskor nem lehet az ajándéktárgyakat a Kosarába helyezni, azt a rendelést rögzítő és feldolgozó kollégák intézik.

Jó olvasást, jegyzetírást és hasznos időtöltést kívánunk!

(Ajándéktárgyak a készlet erejéig.)

 

ÖSSZES AKCIÓS TERMÉKEINKET ITT TALÁLOD!