Hírek

Nyerj páros belépőt az októberi Whisky Show-ra a Benriach skót whiskyvel

Amennyiben szeretnéd megnyerni a két darab páros Whisky Show belépő egyikét, kísérd figyelemmel a nyereményjáték feltételeit.

Az őszi hónapok általában a kellemes estékről, jó beszélgetésekről és a minőségi whiskykről szólnak. Idén októberben pedig a Benriach whisky kampányával egy olyan lehetőséget kínálunk nektek, amely az év egyik legjobb whiskyélményévé válhat.
Így nyerhetsz páros belépőt az őszi Whisky Show-ra:
Vásárolj bármilyen típusú 0,7 literes kiszerelésű Benriach whiskyt a whiskynet.hu webáruház oldalán vagy bármely GoodSpirit Shop üzletben 2023. október 2-23. között.

Nyeremény:

1 db páros belépőjegy a 12. Whisky Show-ra (október 28. szombat)  és ingyenes Benriach termékcsalád kóstolás a Benriach standnál *
1 db páros belépőjegy a 12. Whisky Show-ra (október 29. vasárnap)  és ingyenes Benriach termékcsalád kóstolás a Benriach standnál  *

Fantasztikus lehetőség, hogy közelebbről is megismerjétek a Benriach whiskyk különleges világát, és élvezzétek az októberi Whisky Show-t jó társaságban, ahol olyan ritka és exkluzív párlatok várnak majd rátok, amelyek igazi kuriózumnak számítanak az italok világában. Az esemény garantáltan felejthetetlen élményeket tartogat minden whiskyrajongó számára, ahol szakértők mutatják be a legújabb ízjegyeket és trendeket, valamint prémium whiskyket kóstolhattok. 

Benriach - Explore our whisky range - YouTube

A Benriach hosszú évtizedek óta szünet nélkül ontja magából a kiváló minőségű skót single malt whiskyket, melyek között könnyed  karakterű változatok (Benriach 10 éves) erősen tőzegelt, füstös kiadások (Benriach 10 éves Smoky Ten vagy 12 éves Smoky Twelve), de még a hosszan érlelt párlatok (Benriach 30 éves) is megtalálhatóak.

*A sorsolás folyamata a következő:
A sorsolásban azok vesznek részt, akik 2023. október 02 - 23. között a whiskynet.hu webáruház oldalán vagy bármely GoodSpirit Shop üzletben az alábbi vásárlási feltételeknek megfeleltek:
- a vásárlás 2023.10. 02 - 23. közötti időszakban történt; 
- egyetért és elfogadja a játékszabályzatot
- vásárlás során megadja az e-mail címét
- a vásárlás tartalmazott legfeljebb 1 db bármely típusú Benriach 0,7 literes kiszerelésű whiskyt 
- a törzsvásárlói kedvezményen túl, egyéb kedvezmény nem került beváltásra.

A sorsolás módja, hogy az érvényes, a sorsolásban résztvevő megrendeléseket véletlenszerű sorrendbe állítjuk. 
Sorsolás 2023.10.24-én 
Sorsolást lebonyolítja: a WhiskyNet
Nyertesek értesítése: A sorsolást követően elektronikus levélben.

JÁTÉKSZABÁLYZAT - BENRIACH_2023.pdf 

Jó tudni:
A Whisky Show jegyekért csak 18. életévüket betöltött személyek indulhatnak vásárlással.
A szerencsés játékos e-mailen keresztül értesítést kap a sorsolást követő 1 (egy) munkanapon belül.
Amennyiben a szerencsés vásárló bármilyen, akár rajta kívülálló okból elmulasztja a fent meghatározott nyereményre történő válaszadást (24 órán belül), úgy elveszíti jogosultságát a nyereményre, mely a sorsolás során őt követő személyre száll. Amennyiben a „tartaléknyertes” sem kívánja átvenni a felajánlott jegyeket, úgy azok át nem vett nyereménynek minősülnek és a WhiskyNet dönthet a velük való további rendelkezésről.
A vásárlók a vásárlás során megadott adataik útján kerülnek azonosításra, így az adatok esetleges változásaiból eredő, a WhiskyNet ellenőrzési körén kívül eső technikai problémákért (pl. internetkapcsolat minősége, esetleges megszakadása) a WhiskyNetet nem terheli felelősség.
 

WHISKY SHOW 2023