Hírek

Nikka Tailored – Most 10.000.- Ft-os vásárlási utalvány jár ajándékba

A GoodSpirit Shop Belváros és a GoodSpirit Shop Etele üzleteinkben március végén igazán megéri beruházni egy, de akár több Nikka Tailored palackra, hiszen 10.000.- Ft értékű vásárlási utalvány jár minden megvásárolt palack után.

2022. március 25. és 31. között vonzóbbá tesszük számotokra a Nikka Tailored – méltán népszerű – japán whiskyt. A klasszikus, könnyed japán whiskyre jellemző karakterű Tailored elegáns magabiztossággal kecsegtet édes, ugyanakkor fanyar, kávés hatásokkal: ez egy ízig-vérig komplex és tartalmas ital.

2022. március 25-31. között a két GoodSpirit üzletben

 Csak a GoodSpirit Shop Belváros és a GoodSpirit Shop Etele üzleteinkben

2022. március 25. és 31. között MINDEN Nikka Tailored termék mellé egy db 10.000.- Ft értékű GoodSpirit SHOP vásárlási utalvány jár ajándékba. A vásárlási utalvány a kiadást követő napon lép érvénybe és onnantól számítva egy évig használható fel, készpénzre nem váltható.

 

Nézz be hozzánk a Belvárosi, vagy ETELE Plazai üzletünkbe és élj ezzel a nem mindennapi lehetőséggel!

 

Nikka Tailored bolti promóciónk kizárólag a GoodSpirit Shop Belváros és a GoodSpirit Shop Etele üzleteinkben érvényes 2022. március 25. és 31. között vagy a készlet erejéig.

 

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.