Blog

Nikka Perfect Serve 2023 – Irány Japán!

A Nikka Bartender-versenyt hirdet Nikka Perfect Serve 2023 néven bartenderek számára. A legügyesebbek akár Japánba is eljuthatnak, mutatjuk hogyan…

Jó bartender vagy és van benned kurázsi? Jelentkezz a Nikka Perfect Serve 2023 versenyre, és akár Japánba is eljuthatsz.

A regionális verseny magyarországi győztese fogja képviselni Magyarországot a San Franciscó-i döntőben, összemérve tudását 15 másik kiváló bartenderrel Európából, Szingapúrból & Malajziából, Ausztráliából és az USA-ból. 
A San Franciscó-i döntő első és második helyezettje tölthet majd el egy hetet Japánban, ahol a díjazottak megismerhetik a tokiói bárkultúrát és a Nikka cég két lepárlóját (a Yoichi és a Miyagikyo) a sziget északi részén!

 

JELENTKEZÉS

A Nikka Perfect Serve 2023 részletei:

Jelentkezés, regisztráció
Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 28. 
A verseny dátuma: 2023. szeptember 25.
A verseny helyszíne: GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar (1053 Budapest, Veres Pálné u. 7.)

Így megy a jelentkezés és a kiválasztás

A regionális magyar döntőre 10 versenyzőt fognak kiválasztani az online jelentkezők közül. A jelentkezéshez töltsd ki a kérdőívet a „The Other Half” című recepteddel, amely remekül kiegészíti a felhasználható Nikka whiskyk egyikét (Nikka Days, Nikka From the Barrel, Nikka Coffey Grain, Nikka Coffey Malt, Yoichi Single Malt, Miyagikyo Single Malt vagy Nikka Taketsuru Pure Malt), vagy éppen a Nikka Coffey gint vagy vodkát.

NIKKA TERMÉKEK A WHISKYNET KÍNÁLATÁBAN

„Nézzük, mit tudsz?”

Mutasd be tudásodat, kreativitásodat és a Nikka márkaismereteidet egy különleges párosításon keresztül: válaszd ki a kedvenc Nikka párlatodat és készíts hozzá egy alkoholmentes italt/koktélt, amely kiemeli, fokozza vagy kiegészíti a tiszta Nikka párlat ízvilágát, hogy végül a két fél („The Other Half” ) egy különleges, komplex koktélban egyesüljön. Ezt a koktélt a döntőben majd be kell mutatnod a 15 perces „bar shift”-ed során a három zsűritag egyikének. Továbbá a másik két zsűritagnak is készítened kell majd egy-egy italt, attól függően, hogy ők milyen vendég szerepét játsszák.

Perfect Serve – a koktélon túl

A Nikka Perfect Serve 2010-es alapítása óta egy innovatív bartender-verseny, ahol a bartendereket arra ösztönzik, hogy az elvárásokat túlszárnyalva tökéletes vendégélményt teremtsenek. „Egy pillanat, egy találkozás” tartja a japán Ichi-go Ichi-e filozófia. Minden találkozás egyedi és megismételhetetlen, ezért minden egyes alkalommal meg kell tennünk azt a plusz erőfeszítést, amitől különleges lesz az élmény.

A korábbi versenyekhez hasonlóan, a zsűri arra fogja kérni a versenyzőket, hogy a japán “Omakase” kifejezés szerint szolgálják ki vendégeiket, ami annyit tesz: “Rád bízom.” A zsűri tagjai lesznek a különböző szerepeket játszó vendégek, és az ő igényeik alapján kell számukra a tökéletes italokat elkészíteni.

A versenyzőket nem csupán a rögtönzött koktélkreációik alapján fogják pontozni, hanem ugyanolyan fontos lesz, hogy bemutassák azt is, hogy értik a tökéletes kiszolgálás kritériumait: mindig tudatosan figyeljenek a vendégeik igényeire, legyen az érzelmi vagy ízbéli preferencia, annak érdekében, hogy egy felejthetetlen bárélményt biztosítsanak vendégeiknek.

További részletek a verseny kapcsán és jelentkezés!
 

SOK SIKERT KÍVÁNUNK MINDEN BARTENDERNEK!