Blog

Nginious! – League of Liqueurs

Az Nginious gineket is készítő svájci Liquid Spirit Distillery öt egyedi, különleges likőrből álló sorozatot alkotott meg a League of Liqueurs név alatt.

Az Nginious gineket is készítő svájci Liquid Spirit Distillery öt egyedi, különleges likőrből álló sorozatot alkotott meg a League of Liqueurs név alatt. A névválasztás nyilvánvaló utalás a kedvelt online játékra, hiszen az öt likőr egy-egy szuperhős karaktereként jelenik meg. Kreatív névválasztásuk pedig ötletesen köti össze ezt a tematikát a likőrök fő alkotórészeire való utalással.

A likőrök mindegyike teljesen egyedi párlatalapokon nyugszik, amelyeket különböző más növényekkel vagy gyümölcsökkel vegyítettek. Csak a legmagasabb minőségű hozzávalókkal dolgoznak, mesterséges aromák nélkül.

Captain Kurk (kurkumalikőr)

Friss kurkuma-juice találkozik lágy narancspárlattal.

Herbella (gyógynövényes likőr)

Egy svájci kertre emlékeztető keverék, ha a felhasznált növényeket nézzük: méhbalzsam, szárított virágok, réti here szirmok, verbéna és izsóp, amelyek szintén egy herbál-likőrrel találkoznak a keverékben.

Gold Ginger (gyömbérlikőr)

Citrompárlat feltuningolva a gyömbér frissességével és fűszerességével.

Root Beeter (céklalikőr)

A cékla erejét zabolázza meg ez a likőr, amelyben málnapárlat-alapra kerül rá a cékla. Hidegen a legjobb, de tonikkal vagy proseccoval is kiváló, longdrink formájában.

Cinna Man (fahéjlikőr)

Ennek a likőrnek a karakterét egy intenzív fahéjas-fűszeres és egy semleges likőr adja. Hidegen, vagy koktélban a legjobb.