Hírek

National Rum Day 2023. augusztus 13-19.

Megünnepeljük a rum nemzetközi napját (National Rum Day), méghozzá egy egyhetes rumakcióval – augusztus 13-19. között – egybekötve. Tarts velünk, kóstolj rumokat és még páros belépőt is nyerhetsz az őszi Rum Show-ra!

 

National Rum Day 2023. augusztus 13-19.

Mint minden évben, idén sem hagyhatjuk ki a National Rum Day-t, de most kivételes módon egy egész hétig kínálunk jobbnál jobb rumokat kedvezményes áron.

Így, ha szeretnél közelebbről megismerkedni a rumok színes világával, akkor 2023. augusztus 13-19. között válogass kedvezményes ajánlatainkból. 

Ismerkedj a rumokkal! 

Kóstolj nálunk prémium rumokat!

És ha ezen időszakban a GoodSpirit Shop Belváros üzletünk környékén jársz, mindenképp térj be hozzánk, mert a National Rum Day keretében dugómentes napokat (2023. aug 16-19.) tartunk, ami annyit tesz, hogy vendégünk vagy egy dram jóféle rumra, ha pedig üzletünkben 15.000 Ft felett vásárolsz, akkor további két rum tesztelésére is a vendégünk vagy.

Nyerj páros belépőt a szeptemberi Rum Show-ra!

Amennyiben a National Rum Day két napja alatt (2023. augusztus 16-17.) a három üzletünk  (GoodSpirit Shop Belváros, GoodSpirit Shop Etele, C+C Bolt) bármelyikében 0,7 l rumot vásárolsz, akkor páros belépőt nyerhetsz a szeptember 9-i Rum Show-ra! A szerencséseket e-mailen és/vagy telefonon értesítjük. 

Ha pedig megtetszett bármelyik rum vagy mélyebben érdeklődsz a rumok iránt, akkor ne hagyd ki a Rum Show-t  szeptember 9-én!

Rum Show jegyvásárlás!

A National Rum Day akciónk 2023. augusztus 13-19. között érvényes vagy a készlet erejéig. A változtatás jogát fenntartjuk!

 

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.