Hírek
munkakör: szakács/konyhai kisegítő
Munka végzés helye: GoodSpirit Whisky&Cocktail Bár, Budapest V.ker. Veres Pálné u. 7.
Bármenü: ITT érhető el
Munkaidő: hétfő szombat között 17-01 óráig (heti 5 nap 8 óra/nap)
Feladat: A napi shift folyamán a konyhai feladatok ellátása. Ebbe nemcsak az ételkészítés, de a konyhai pálya felkészítése, folyamatos tisztán tartása, valamint a nap végi zárása is beletartozik. Amennyiben üres járata van, ő látja el a barback feladatokat is. További feladatai közé tartozik, minden konyhai HACCP adminisztráció elvégzése, az áruk folyamatos minőségi/mennyiségi ellenőrzése, alapanyagok szakszerű rendelése, tárolása.
Jelentkezés:
e-mail: info@goodspiritbar.hu
telefon: 06 20 447 4583