Hírek

Most te is javasolhatsz szervezetet Adományprogramunkhoz!

Hamarosan indul Adományprogramunk második szakasza, amelyhez te is tehetsz javaslatot. Hogy hogyan, azt az alábbi cikkből megtudhatod.

Korábban már értesülhettél róla, hogy a WhiskyNet 2021 szeptemberben elindította Adományprogramját, amelyben három kiválasztott alapítvány számára tudsz a webshopos vásárlásaid alkalmával tetszőleges összeget adományozni.

Terveink szerint félévente további támogatandó alapítványoknak adunk lehetőséget. A második körben (februártól) újabb 3 szervezetet választunk ki, amelyek az előzőeket váltva kerülnek be a programba és fogadják majd az adományokat.

Ezek közül az egyiket a VÁSÁRLÓINK javaslatai alapján választjuk ki!

Ha van olyan szervezet, alapítvány, amelyről úgy gondolod, hogy egy jó ügy érdekében érdemes lenne a támogatásra, javasold nekünk. A jelölt szervezetek közül a legtöbb jelölést kapottakból kerül kiválasztásra a következő féléves ciklus egyik szervezete.

 

Kérdőív kitöltése

 

Javaslatodat a következő kérdőíven január 26-ig (12 óráig) tudod megtenni. 

A kérdőív kitöltése 1-2 percet vesz igénybe.

 

Az alábbiakra kérünk a javaslattételt illetően:

-          Csak 1 szervezetet javasolj

-          Figyelj rá, hogy a javasolt szervezet olyan alapítvány legyen, amely bejegyzett, működése hivatalos és közhasznú (Pl. „Óbuda-Békásmegyer Mentő Alapítvány”)

 

Számítunk a te javaslatodra is!

Tégy te is egy jó ügy érdekében!

WhiskyNet Adományprogramunkról itt tudhatsz meg még többet.