Hírek

Most még inkább megéri Diplomático rumot vásárolni

Érdemes már most az ünnepekre és az ajándékozásra gondolni, és beszerezni néhány palack Diplomático rumot, amelyhez november 21-24. között még egy logózott poharat is adunk ajándékba. GoodSpirit Shop Belváros üzletünkben pedig extra meglepetések lesznek.

A Diplomático rumokat a világ legkiválóbb prémium rumjai között tartják számon, amelyek számos díjjal és elismeréssel is büszkélkedhetnek a nemzetközi szakmai versenyekről. A Diplomático rummárka szlogenje a „The heart of rum”, ami annyit tesz: „A rum lelke”.  Ebben a néhány szóban benne van az a szenvedély és szakértelem, amellyel ezek az italok készülnek.

DIPLOMÁTICO RUM AKCIÓ – 2022. november 21-24. között
Amennyiben 2022. november 21-24. között a Diplomático rum alábbi három palackozásai közül vásárolsz, úgy minden palackhoz 1 db logózott Highball poharat is adunk ajándékba.

Az akcióban szereplő palackozások:
 

Diplomático Exclusiva rum (0,7L / 40%) 
Ez a prémium ital 12 éves rumokat is tartalmaz, amelynek ízében a csokoládé, a vanília és narancs mellett a karácsonyi ízek (sült banán, szegfűszeg, fahéj) is felfedezhető. Kiváló önmagában vagy koktélokban fogyasztva.

Diplomático Mantuano rum (0,7L / 40%)
Ezt a palackozást 2-8 éves rumokból alkotják meg, így egy kellemesen lágy rumot tisztelhetünk benne. Ízvilágában aszalt gyümölcsös, fás és vaníliás jegyek ismerhetők fel. 

Diplomático Planas rum (0,7L / 47%) 
E fehér színű rum a színe alapján kicsit „megtévesztő”, mert kevesen gondolnák, hogy ebben az esetben bizony egy érlelt rummal van dolgunk, csupán azért ilyen a színe, mert átszűrik. 
Ez a tétel 6 éves rumokat is tartalmaz, és kókuszos, krémes, gyümölcsös ízvilággal rendelkezik. Kiválóan döntés Daiquirihez vagy akár Mojitóhoz is. 

Figyelem: Az akció a díszdobozos termékekre nem érvényes. Akciónk webáruházunkban és mindhárom üzletünkben is érvényes a fent jelezett időintervallumban, vagy a készlet erejéig.
 

Nelson Hernandez Master Belender - Diplomático - Venezuela

GoodSpirit Shop Belváros – 1 napos Diplomático Villámakció - 2022. november 21.

Kóstolás - Kedvezményes vásárlás – Dedikálás

Kóstolás!

2022. november 21. (hétfő) a GoodSpirit Shop Belváros üzletünkben kivételes nap lesz. Aznap az üzletünkbe betérő vendégek (17-19 között) kétféle Diplomático rumot is megkóstolhatnak. 

Kedvezményes vásárlás!

Ráadásul minden 0,7 literes megvásárolt Diplomatico rum mellé 1 db 15%-os kupont adunk, amit 30 napig lehet felhasználni a GoodSpirit Shop Belváros és a GoodSpirit Shop ETELE üzleteinkben. 

Dedikálás!

2022. november 21-én délután a Diplomático Master Blendere, Nelson Hernandez a GoodSpirit Shop Belváros üzletünkben dedikálja a vásárlók által megvásárolt palackokat. Ha szeretnél magadnak egy igazán különleges palackot, most könnyen teljesülhet a vágyad.