Hírek

MINDENT A WHISKY SHOW 2017 JEGYEIRŐL

Whisky Show 2017: Mindent a jegyekről! Hogy tudj könnyen dönteni, melyik napra gyere!

Minden whiskyrajongó nagy örömére, idén már 7. alkalommal kerül megrendezésre a Whisky Show 2017 Budapesten!

A nemzetközileg is elismert, rangos esemény október 14-15-én mindkét nap 14:00-tól 21:00-ig  népesíti be a Corinthia Hotel termeit.

Célunk továbbra is a whisk(e)y és egyéb minőségi párlatok kedvelőinek összefogása, a hagyományok ápolása, a kulturált italfogyasztás népszerűsítése és az ismeretterjesztés.

Idén is többféle jegy közül lehet választani. Mielőtt megvásárolod a jegyedet, érdemes figyelmesen elolvasni, melyik jegy típus melyik napra érvényes és mit tartalmaz.

Íme a jegykínálat:

VIP JEGY

Érvényes: 2017 október 15.  vasárnap (14:00 - 21:00) 

ELŐVÉTELBEN: 10.900 Ft (szeptember 20-ig)

Szeptember 20 után: 12.000 Ft

A VIP jegy előnye, hogy aznap (október 15. vasárnap) szellősebb légkör vár téged, továbbá 10 db. 1000 Ft értékű kóstolójegy, amelyeket bármilyen italra felhasználhatsz, néhány extra, különleges, drága tétel kivételével.

VIP jegyeket elővételben szeptember 20-ig vásárolhattok, vagy a helyszínen 12.000 Ft-os darabáron.


Figyelem
! A zsúfoltság elkerülése érdekében a VIP jegyek csak korlátozott számban érhetők el. Ezért előfordulhat, hogy a VIP jegyek elővételes, illetve helyszíni árusítása idő előtt lezárul.

 

A VIP belépőjegy a következőket tartalmazza:

- 1 db. kóstolópohár (metszett, a show logó-jával)

- kiállítói térkép programmal

- 10 db. ARANY kóstolójegy (1000,- Ft/db)

Ha kóstolójegyeid elfogytak, lesz lehetőséged újakat vásárolni 1.000 Ft-os darabáron.

ITT VÁSÁROLHATSZ VIP JEGYET

 

STANDARD JEGY

Érvényes: 2017 október 14.  szombat (14:00 - 21:00)  FIGYELEM! SZOMBATRA MINDEN BELÉPŐJEGY ELKELT!

ELŐVÉTELBEN: 6.500 Ft.(szeptember 20-ig)

Szeptember 20. után: 7.500 Ft

A rendezvény zártkörű. A korlátozott hely miatt, ha az előzetesen meghirdetett belépőjegyek elkeltek, további érdeklődőket már nem tudunk fogadni!

A standard belépőjegyek elővételi ára: szeptember 20-ig 6.500 Ft.


Szeptember 20. után, korlátozott számban 7.500 Ft-os áron vásárolhattok belépőjegyet.
Helyszínen történő jegyváltás esetén a belépőjegy 7.500 Ft-ba kerül.
Figyelem! A helyszínen csak abban az esetben történik jegyértékesítés, amennyiben a résztvevők száma és a helyszín befogadó képessége azt lehetővé teszi.

A standard belépőjegy a következőket tartalmazza:

- 1 db. kóstolópohár (metszett, a show logo-jával)

- kiállítói térkép programmal

- 5 db. kóstolójegy (500,-Ft/db)


Ha kóstolójegyeid elfogytak, lesz lehetőséged újakat vásárolni 500 Ft-os darabáron.

 

SZEMINÁRIUMI JEGYEK

Mint minden évben, idén is több MasterClass ( szemináriumi előadás) várja az érdeklődőket.

A szemináriumokra szintén weboldalunkon lehet majd előzetesen jegyeket vásárolni elővételben, október 15-ig 3.900 Ft-os egységáron, amelyeket szeptembertől folyamatosan töltünk fel a www.whiskynet.hu portálra.

Szakmai jegy – október 15 (vasárnap)

Szakmai érdeklődők számára 50 %-os szakmai jegyvásárlási kedvezmény lehetősége adott.

Szakmai érdeklődők az október 15-i (vasárnap) kiállítási napra 50 %-os kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet a következő feltételekkel:

Az igénylőnek az alábbi linken elérhető űrlapot kell kitöltenie (űrlap) a szakmai jegy igényléséhez, amelyet a szervező cég elbírál. 

Az űrlap kitöltésével Ön elfogadja a 'Whisky Show 2017' rendezvény vendégeire, látogatóira vonatkozó szabályokat és hozzájárul az adatainak a MILFORD Kft. általi kezeléséhez. A MILFORD Kft Adatkezelési Nyilatkozatát a következő linken olvashatja el: ITT

 Az űrlap kitöltését követően egy visszaigazoló e-mailt fogunk küldeni. Amennyiben a szakmai napra való bejelentkezését a szervezők elfogadták, arról újabb e-mailt fog kapni a megadott címre. E-mailben tájékoztatást küldünk a szakmai jegy kifizetésének és átvételének módjáról is. 

MINDEN JEGGYEL KAPCSOLATBAN FONTOS TUDNIVALÓK!

Figyelem!

A WhiskyNet törzsvásárlói számára egyébként érvényes kedvezmények a Whisky Show jegyei esetében NEM érvényesek!

A Whisky Show jegyeit nem postázzuk ki, így azok utánvéttel nem vásárolhatók meg.
A jegyek kifizetésére - a rendelés leadását követően - kizárólag bankkártyával a weben, átutalással, vagy személyesen a Whisky Shopban van lehetőség.

Bankszámlaszámunk: OTP 11742087-20081249


Hasonlóan az internetes repülőjegy-vásárláshoz, a Whisky Show-n valórészvételt a rendelést megerősítő e-mailben található mellékletként küldött vonalkódos jegy kinyomtatásával és a helyszínen történő bemutatásával tudjuk biztosítani. A vonalkód telefonról is leolvasható.


A belépő a feltüntetett rendezvényre egyszeri alkalommal, egy fő részére történő belépésre jogosítja fel annak tulajdonosát. Elveszett, megrongálódott, megsemmisült belépőjegy pótlására nincs lehetőség. Semmilyen körülmények között ne engedje, hogy illetéktelen személy hozzáférjen a jegyéhez, vagy annak másolatához. A rendszer minden esetben az első kódot fogadja el, minden további ugyanazon kóddal való próbálkozás érvénytelennek minősül.

Felhívjuk figyelmedet, hogy belépéskor a jegyen szereplő vonalkódot olvassuk le, ezért két lehetőséged van a rendezvényre történő belépésre:

  • A vonalkódot tartalmazó kinyomtatott jegyet/jegyeket hozod feltétlenül magaddal. (Ez esetben figyelj, hogy a kinyomtatott jegyen a vonalkód ép, sérülésmentes legyen.)
  • Elektronikus készülékeden (okostelefon, laptop, stb.) keresztül mutatod be a jegyedet, amelyről a vonalkód beolvasásra kerül.

FONTOS!

KIZÁRÓLAG LEOLVASHATÓ VONALKÓDDAL TUDSZ RÉSZT VENNI A RENDEZVÉNYEN!

A jegyet/jegyeket tartalmazó PDF fájl megnyitásához Adobe Acrobat Reader szükséges.

A jegyek megrendelhetők, illetve megvásárolhatók még a Whisky Shopban is, az internetes árakkal és feltételekkel megegyező módon.

A leírásban szereplő árak az áfát tartalmazzák!

A Whisky Show-val kapcsolatos aktuális hírekről és részletes információkról (a programokról, a kiállítókról, stb.) a Whisky Show 2017 hivatalos honlapján lehet tájékozódni:
http://whisky-show.hu/