Hírek

Mi köze a jó öreg Big Peatnek a Széchényi fürdőhöz?

Újabb WhiskyNet születésnapi egyedi és megismételhetetlen palackozással gyarapodhatsz...és nem is akármilyennel! Ne habozz sokat, mert nem sok van belőle…

Fogadjunk, hogy ilyen kombót még nem láttál: a „bozótarcú” jó öreg Big Peat kalocsai mintás fürdőköpenyben pózol a Széchenyi gyógyfürdőben, egyik kezében kürtőskalácsot, másikban önnön arcképével ellátott whiskys palackot szorongatva, a háttérben pedig a magyar zászló táncol a szélben.
Ezt a jófajta Islay-maltot nem véletlenül lengi be jó néhány magyar motívum, hisz a Douglas Laing független skót palackozó a WhiskyNet 10 éves születésnapjára készítette e felejthetetlen palackot Ez a vatted malt a következő díjnyertes párlatokat tartalmazza: Ardbeg, Caol Ila, Bowmore és Port Ellen. A figyelemfelkeltő, cseppet sem szokványos címke a WhiskyNet kreatív grafikusának, Kónyi Zolinak és skót „kollégájának” közös alkotása.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Big Peat ezen erősen limitált magyar kiadásából (Hungary Limited Edition) csupán 300 darab készült. E különleges, 48 %-os whisky ízvilága hű Islay szigetéhez, így jelentős „füstjeleket” tartalmaz, de megnyugtatunk mindenkit, fahéjas kürtőskalács csak a palackon kívül, a címkén található, belül nem.
Ha te is szeretnél egy ilyen egyedi palackot a bárszekrényedbe, ne sokat hezitálj, mert biztosan hamar elfogy…

Figyelem: személyenként max 3 db. rendelhető!

Big Peat magyar különkiadás: