Mezcal Derrumbes N.1 Oaxaca (0,7 l, 46,9%)

RAKTÁRON
16 990 Ft

Mezcal Derrumbes N.1 Oaxaca (0,7 l, 46,9%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
Szuper-prémium minőségű mezcal.
Tovább olvasom

Mezcal Derrumbes N.1 Oaxaca (0,7 l, 46,9%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
Megosztás

Online bruttó ár

16 990 Ft
24 272 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
17 990 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46.9 %
Palackozó
DERRUMBES
Gyártó
DERRUMBES
Brand
Derrumbes
Italkategória
Mezcal
Régió
Mexikó
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46.9 %
Palackozó
DERRUMBES
Gyártó
DERRUMBES
Brand
Derrumbes
Italkategória
Mezcal
Régió
Mexikó

Leírás

Az egyik legnagyobb online italportál, a The Whisky Exchange blogja beválogatta a 2016-os Spirit of the Year italai közé! Vagyis a 2016-os év legjobb itala lett a Tequila-Mezcal kategóriában!

A Derrumbes mezcalt Javier Mateo, egy harmadik generációs lepárlómester készíti. Az ital hűen tükrözi vissza Mexikó hagyományos párlatának sokoldalúságát. A három Derrumbes kiadást, három különböző mexikói településen desztillálták, amelyek Oaxaca, Michoacan és San Luis Potosi államokban találhatók. Ezt a darabot Santiago Matatlan városában készítik, amely régiót a mezcal fővárosaként nevezik. A Mateo család három generáció óta termeszti az agave angustifolia nevű növényt (spanyol nevén Espadin), amelyből ez az ital teljes mértékben készült. Ebben a kézműves mezcal kiadásban megmutatkozik a mezcal ereje és kirobbanó frissessége, mindez jól kiegyensúlyozva a pikáns, a földes és az animális jegyekkel.

Az egyik legnagyobb online italportál, a The Whisky Exchange blogja beválogatta a 2016-os Spirit of the Year italai közé! Vagyis a 2016-os év legjobb itala lett a Tequila-Mezcal kategóriában!

A Derrumbes mezcalt Javier Mateo, egy harmadik generációs lepárlómester készíti. Az ital hűen tükrözi vissza Mexikó hagyományos párlatának sokoldalúságát. A három Derrumbes kiadást, három különböző mexikói településen desztillálták, amelyek Oaxaca, Michoacan és San Luis Potosi államokban találhatók. Ezt a darabot Santiago Matatlan városában készítik, amely régiót a mezcal fővárosaként nevezik. A Mateo család három generáció óta termeszti az agave angustifolia nevű növényt (spanyol nevén Espadin), amelyből ez az ital teljes mértékben készült. Ebben a kézműves mezcal kiadásban megmutatkozik a mezcal ereje és kirobbanó frissessége, mindez jól kiegyensúlyozva a pikáns, a földes és az animális jegyekkel.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.