Hírek

MENJ TUTIRA! – Rendelj időben! 2019

RENDELJ IDŐBEN, HOGY MEGÉRKEZZEN A CSOMAGOD!

Nincs annál kellemetlenebb érzés, amikor megrendeli valaki az ünnepekre szánt italt, és nem érkezik meg. Nem szeretnénk, ha bárki is így járna nálunk, ezért a szolgáltatókkal történő előzetes egyeztetés alapján a következőket ajánljuk figyelmedbe.

Ha biztosan meg akarod kapni a Karácsonyra szánt csomagot, akkor a következőket tartsd be:

 

Sprinter Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén

Legkésőbb december 15-én, VASÁRNAP ÉJFÉLIG kell leadnod a rendelésedet.  Banki átutalást december 13-tól  már NE válassz, mert ennél a fizetési módnál meg kell várjuk az összeg beérkezését, és ez esetben kifuthatunk az időből.

December 13-tól a fizetési módnál UTÁNVÉTET vagy ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉST válassz.

 

Pick Pack Pont szolgáltatással történő rendelés esetén

Legkésőbb december 13-án, PÉNTEK  ÉJFÉLIG kell leadnod a rendelésedet.  Banki átutalást december 13-től  már NE válassz, mert ennél a fizetési módnál meg kell várjuk az összeg beérkezését, és ez esetben kifuthatunk az időből.

December 13-től a fizetési módnál UTÁNVÉTET vagy ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉST válassz (banki átutalást már NE).

 

 

Személyes átvétel a GoodSpirit Shopban és a C+C Boltban

Ha a csomagodat karácsonyra szeretnéd megkapni „bolti átvétellel”, akkor legkésőbb december 19-én éjfélig add le online a rendelésedet.

A személyes átvételre megrendelt csomagokat 3 munkanapig áll módunkban fenntartani az átvételi pontokon (GoodSpirit Shop és C+C Bolt), ezt követően a megrendelések automatikusan törlésre kerülnek.

Ha mégis elmulasztottad a határidőt, de még Karácsonyi ajándékba szánod a kiszemelt italt, akkor Veres Pálné utcai GoodSpirit Shopunk meghosszabbított nyitvatartással működik, ahol még lehetőséged lehet a vásárlásra.

Ünnepi Nyitvatartás!

 

SZILVESZTERRE SZÁNT RENDELÉSEK esetén

Legkésőbb december 19-én, csütörtökön ÉJFÉLIG kell leadnod a rendelésedet.

December 18-tól a fizetési módnál UTÁNVÉTET vagy ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉST válassz (banki átutalást már NE).