Hírek

Megújult a WhiskyNet webáruháza

Megújult a whiskynet.hu – Nézz be hozzánk és élvezd új webáruházunk előnyeit!

Új mérföldkőhöz ért a whiskynet.hu webáruház. Immár megújult külsővel és számos új funkcióval próbáltuk még kényelmesebbé tenni a termékek közötti eligazodást és a vásárlást.

MI AZ, AMI VÁLTOZOTT?

A logó

A portál teljes design-megújításával a logót is lecseréltük egy frissebb, lendületesebb logóra, amely stílusában jól illeszkedik a Whiskynet Distribution vállalati oldal megjelenéséhez.

Kategóriák és alkategóriák

A navigálás és keresés megkönnyítése érdekében némiképp módosítottuk a kategóriákat, alkategóriákat.  A nagy WHISKY gyűjtőkategóriát felosztottuk SKÓT WHISKYK és EGYÉB WHISKYK kategóriára, így könnyebbé válik a whiskyportfóliónkban a keresés.

Párlatok kiemelt szerepben

Mivel már hosszú évek óta nem csupán whiskyket forgalmazunk, hanem más egyéb prémium italokat is, így a fajsúlyosabb párlatoknak a főmenüben kiemelt megjelenést biztosítottunk: rumok, ginek, egyéb párlatok. A főoldalon „Kínálatunk” alatt láthatjátok is, milyen portfólióval rendelkezünk.

Kóstolók a főmenüben

Egyre több kóstolót tartunk és nem csak whisky témakörben, ezért úgy döntöttünk, hogy a kóstolókat is a főmenüben jelenítjük meg, hogy Ti, a látogatók gyorsan, és könnyedén elérhessétek a mindenkori aktuális kóstolóinkat.

Fókusz a vásárlási élményen!

A vásárlási élményt próbáljuk olyan ajánlásokkal növelni, amelyekre sokan nyitottak voltatok:

Újdonságok. Ajándékötletek, Aranyérmes termékek, 20 kihagyhatatlan párlat, vagy akár a Legjobbra értékelt termékek. A menüpontok lenyíló ablakaiban megtalálható „A Hónap whiskyje, rumja, ginje és ajándékötlete” is, ami sokaknak megkönnyítheti a választás lehetőségét.

Bannerek, kis színes ajánlódobozok

Egyre növekvő portfóliónkat és ajánlatainkat folyamatosan próbáltuk úgy megjeleníteni, hogy könnyen átlátható és kezelhető legyen. Ebben nagy segítséget jelentenek a különböző méretű bannerek és kis színes ajánlódobozok megjelenése az oldalon.

Számos más egyéb szolgáltatás, funkció könnyíti meg az új oldal használatát. Fedezd fel!

BÍZUNK BENNE, HOGY MEGÚJULT WEBÁRUHÁZUNK ELNYERI TETSZÉSEDET, ÉS KÖNNYEBBÉ VÁLIK SZÁMODRA A BÖNGÉSZÉS ÉS A VÁSÁRLÁS.

Számítunk a véleményedre!

Egy ilyen megújulás bizony nem kis feladat, hisz minden összefügg egymással és minden hatással van mindenre. Így előfordulhat, hogy találtok benne néhány „gyermekbetegséget”, de folyamatosan azon dolgozunk, hogy ezeket kiszűrjük és megszüntessük.
Örülnénk neki, ha Te is szétnéznél megújult webáruházunkban, és megírnád véleményedet a megujulas@whiskynet.hu e-mail címre.

Előre is köszönjük véleményedet!

Megújulási villámakció!

 2 napos villámakciót tartunk! Július 30-31. (csütörtök – péntek) között jelentős kedvezménnyel vásárolhatsz Benromach 10 éves whiskyt! Ne maradj le róla!
Nézz be hozzánk, és élvezd új webáruházunk előnyeit.