Márton és Lányai Szomolyai Feketecseresznye pálinka (0,35 l, 40%)

RAKTÁRON
8 190 Ft

Márton és Lányai Szomolyai Feketecseresznye pálinka (0,35 l, 40%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 2 db
A Szomolyai fekete talán a cseresznye legjobb fajtája. Íze édes, zamata jellegzetes, leve sötétvörösen festő, pálinkája pedig a legrégebbiek közé tartozik.
Tovább olvasom

Márton és Lányai Szomolyai Feketecseresznye pálinka (0,35 l, 40%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 2 db
Megosztás

Online bruttó ár

8 190 Ft
23 401 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
8 690 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Ürtartalom
0.35 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
MÁRTON PÁLINKAFŐZDE
Gyártó
MÁRTON PÁLINKAFŐZDE
Italkategória
Pálinka
Régió
Magyarország
Ürtartalom
0.35 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
MÁRTON PÁLINKAFŐZDE
Gyártó
MÁRTON PÁLINKAFŐZDE
Italkategória
Pálinka
Régió
Magyarország

Leírás

"A cseresznyefa szemet gyönyörködtető virágairól is ismert; gyakran kifejezetten a tavaszi virágzásukkor nyújtott látvány miatt ültetik őket. A "szomolyai fekete" talán a cseresznye legjobb fajtája. Íze édes, zamata jellegzetes, leve sötétvörösen festő, pálinkája pedig a legrégebbiek közé tartozik. Nagy merészség volt hát részünkről saját termelésű szomolyaiból pálinkát készíteni, de úgy gondoljuk, az eredmény magáért beszél." - Márton János pálinkakészítő mester

Mitől lesz egy speciálisan magyar termék világszínvonalú? A választ bármelyik Márton és Lányai palackban megtalálhatjuk. Attól, hogy találkozik benne a pálinkafőzés mestereinek tudása, a szakma szeretete, a válogatott gyümölcsök és alapanyagok és nem utolsó sorban a töretlen kísérletező kedv. Márton János 1991 óta szenvedélyének tekinti a pálinkák és a különböző gyümölcspárlatok készítését. Igazi mesterhez híven évről évre tökéletesebbre csiszolja termékeit, melyek minőségét több tucat hazai és nemzetközi díj fémjelez. Olyan új ízek fűződnek a nevéhez, mint a málna, vagy az irsai olivér szőlőpálinka.

A Márton és Lányai igazi családi manufaktúra - a szó legnemesebb értelmében - termékeinek egyedi ízei és páratlan minősége szimbolizálja, mit jelent a világszínvonal a párlatok világában.

"A cseresznyefa szemet gyönyörködtető virágairól is ismert; gyakran kifejezetten a tavaszi virágzásukkor nyújtott látvány miatt ültetik őket. A "szomolyai fekete" talán a cseresznye legjobb fajtája. Íze édes, zamata jellegzetes, leve sötétvörösen festő, pálinkája pedig a legrégebbiek közé tartozik. Nagy merészség volt hát részünkről saját termelésű szomolyaiból pálinkát készíteni, de úgy gondoljuk, az eredmény magáért beszél." - Márton János pálinkakészítő mester

Mitől lesz egy speciálisan magyar termék világszínvonalú? A választ bármelyik Márton és Lányai palackban megtalálhatjuk. Attól, hogy találkozik benne a pálinkafőzés mestereinek tudása, a szakma szeretete, a válogatott gyümölcsök és alapanyagok és nem utolsó sorban a töretlen kísérletező kedv. Márton János 1991 óta szenvedélyének tekinti a pálinkák és a különböző gyümölcspárlatok készítését. Igazi mesterhez híven évről évre tökéletesebbre csiszolja termékeit, melyek minőségét több tucat hazai és nemzetközi díj fémjelez. Olyan új ízek fűződnek a nevéhez, mint a málna, vagy az irsai olivér szőlőpálinka.

A Márton és Lányai igazi családi manufaktúra - a szó legnemesebb értelmében - termékeinek egyedi ízei és páratlan minősége szimbolizálja, mit jelent a világszínvonal a párlatok világában.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.