Hírek

Már elérhetők a Whisky Show 2020 jegyei

Idén tizedik alkalommal hozzuk el nektek a prémium párlatok széles kínálatát! Whisky Show 2020. november 7-8. – Jegyek már elérhetők!

A Whisky Show célja továbbra is a whisk(e)y és egyéb minőségi párlatok kedvelőinek összefogása, ahol a kulturált italfogyasztás népszerűsítése mellett továbbra is kiemelt a hagyományok ápolása és az ismeretterjesztés.

Némiképp változik a Whisky Show látogatói rendje

Az ismeretterjesztés és a jó hangulat előtt azonban a legfontosabb számunkra vendégeink egészsége, biztonságérzete és kényelme, amire idén kiemelt figyelmet fordítunk.

Így ebben az évben rendhagyó módon a zsúfoltság elkerülése érdekében csökkentettük az egy időben, egyszerre a helyszínen tartózkodók maximális létszámát, hogy minden érdeklődő komfortosan tudja élvezni kedvenc italait.

Azonban szeretnénk minden whisky rajongónak lehetőséget biztosítani a WS-re bejutásra, ezért idén a rendezvény mindkét napján, két alkalom közül választhattok, és válthattok korlátozott számú belépőjegyet, a következő nyitvatartási rendhez igazodva:

Batch I: 13.00-17.00 között látogatható a rendezvény

Batch II: 18.00-22.00 között látogatható a rendezvény

(17.00 és 18.00 óra között a rendezvény területén nem tartózkodhat vendég, ezen időszak alatt a helyszínek fertőtlenítése történik.)

Rendezvényünk továbbra is zártkörű, a helyszín korlátozott kapacitása miatt, ha az előzetesen meghirdetett belépőjegyek elkeltek, helyszíni jegyvásárlást nem fogunk tudni biztosítani!

A jegyeket így tudod megvásárolni:

Webshopunkon keresztül online bankkártyás vásárlással vagy banki átutalással (www.whiskynet.hu)

Készpénzes vagy bankkártyás vásárlással a boltjainkban (GoodSpirit Shop és C+C Bolt(július 20-tól új címünk: 1033, Budapest, Szőlőkert u. 4/b.))

A jegyeket így NEM TUDOD MEGVÁSÁROLNI:

online rendeléssel, bolti átvétel megjelölésével

utánvéttel

házhoz szállítással

Ha kiemelt figyelemre és különleges prémium italokra vágysz...

Vásárolj magadnak mihamarabb a korlátozott számú VIP jegyekből!

Early bird VIP jegyek elérhetőek 12.500 Ft-ért, a készlet erejéig, vagy augusztus 9-ig. (elfogyott)

Elővételes VIP jegyeket válthatsz 16.500 Ft-ért augusztus 10-től október 25-ig vagy a készlet erejéig.

FIGYELEM:

Elővételes VIP jegyeket NEM LEHET MEGVÁSÁROLNI A C+C BOLTUNKBAN ÉS A GOODSPIRIT SHOPBAN SEM!
Csak elővételes standard jegyeket lehet megvásárolni boltjainkban offline.

A VIP belépőjegy tartalma:

    - 1 db kóstolópohár (Whisky Show logóval)

    - kiállítói térkép programmal

    - 10 db kóstolójegy (500 Ft/db)

    -1 db VIP extra whiskykupon

(A VIP belépőjegy érvényes a Batch I. és Batch II. időszakokra is, azonban VIP vendégeink sem tartózkodhatnak a helyszínen 17-18 óra között. Megértéseteket köszönjük!)

Figyelem!A helyszínen csak abban az esetben történik jegyértékesítés, amennyiben a résztvevők száma és a helyszín befogadóképessége azt lehetővé teszi!

 

Masterclass szemináriumokra továbbra is a weboldalunkon lehet előzetesen jegyeket vásárolni, amelyeket folyamatosan töltünk fel a www.whiskynet.hu portálra. Szemináriumi jegyek ára: 1.500 Ft.

Az előadások külön termekben kerülnek megrendezésre, amelyre korlátozott számban, Masterclass szemináriumi jegy megvásárlásával tudtok részt venni. Az előadás nyelve lehet angol vagy magyar nyelvű, amelyet feltüntetünk az előadás részletei között.

Vásárlási és fizetési tudnivalók:

Figyelem!

A WhiskyNet törzsvásárlói számára egyébként érvényes kedvezmények a Whisky Show jegyei esetében nem érvényesek!

A Whisky Showra a jegyeket kizárólag online vásárolhatod meg, így utánvételi fizetésre nincs lehetőség.

A jegyek kifizetésére - a rendelés leadását követően - a weboldalon kizárólag bankkártyával, átutalással van lehetőség. Személyesen is vásárolhatsz jegyet készpénzzel vagy bankkártyás fizetéssel a Good Spirit Shopunkban (1053 Budapest, Veres Pálné u. 7. nyitvatartás: H-P: 11-19, SZO: 11-16 óra között) vagy C+C Boltunkban (július 20-tól új címünk: 1033, Budapest, Szőlőkert u. 4/b.;H-P: 09-17 között), az internetes árakkal és feltételekkel megegyező módon.

Banki utaláshoz bankszámlaszámunk: OTP Bank 11742087-20081249

 

A Whisky Show-n való részvétel, a rendelés feldolgozását követő automata e-mail mellékletében található vonalkódos jegy helyszínen történő bemutatásával biztosított. A vonalkód telefonról is leolvasható.

Hozd magaddal a vonalkódot tartalmazó jegyet/jegyeket kinyomtatva. (Ez esetben figyelj, hogy a kinyomtatott jegyen a vonalkód ép, sérülésmentes legyen.)

Elektronikus készülékeden (okostelefon, laptop, stb.) is bemutathatod jegyedet, amelyről a vonalkód beolvasásra kerül.

 

FONTOS! KIZÁRÓLAG LEOLVASHATÓ VONALKÓDDAL TUDSZ RÉSZT VENNI A RENDEZVÉNYEN!

(A jegyet/jegyeket tartalmazó PDF fájl megnyitásához Adobe Acrobat Reader szükséges.)

A leírásban szereplő árak az áfát tartalmazzák.

A Whisky Show-val kapcsolatos aktuális hírekről és részletes információkról (a programokról, a kiállítókról, stb.) a Whisky Show 2020 hivatalos honlapján lehet tájékozódni:

További részletek: Whisky Show

 

Várunk szeretettel, jó szórakozást kívánunk!

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.