Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.

Menü

Lóháton érkezik a Woodford Akció

Lóháton érkezik a Woodford Akció

Idén 146. alkalommal rendezik meg a világ egyik leghíresebb lóversenyét, a Kentucky Derbyt. A lovak ezúttal Woodford Akcióval vágtatnak felénk

A híres Derbynek a Kentucky állambeli Louisville ad otthont, ahova ilyentájt ezrével sereglenek a lóversenyek rajongói. Az idei verseny érdekessége, hogy a tavaszi Derbyt a Covid-19 pandémiás helyzet miatt elhalasztották, ezért tartják most szeptemberben.

A Woodford Reserve lepárló hosszú ideje figyelemmel kíséri a világ egyik legnépszerűbb Derbyjét. Mi is szeretnénk megemlékezni a Kentucky Derbyről, így lóháton érkezik hozzánk egy ellenállhatatlan bourbon akció.

Kentucky Derby - Woodford Reserve Akció

Szeptember 4. és 18. között minden 0.7 l-es Woodford Reserve-t és/vagy Woodford Reserve Rye-t tartalmazó rendelés mellé ajándék Woodford-poharat adunk. A fenti időszakban pedig a termékek kedvezményesen érhetők el.

Kóstolt meg a te is a Woodfordot!

Keresés

Fel a tetejére