Hírek

Loch Lomond Villámakció 2023. augusztus 10-15.

Egy vérbeli skót single malt whisky, a Loch Lomond palackozásai csíphetők el most Villámakcióban 2023. augusztus 10-15. között. Töltsd fel készleteidet e jóféle highlandi whiskyvel. És még ajándékot is adunk!

Fedezd fel Skócia esszenciáját
A Loch Lomond több mint 200 éve, egész pontosan 1814 óta ontja magából a kiváló single maltokat. A lepárló - nem meglepő módon – a meseszép Lomond-tó partján működik. Ez Skócia egyik legszebb tava, nem véletlen keresik fel évről-évre egyre többen. És ha már itt jár az ember, vétek lenne kihagyni a Loch Lomond lepárlót, illetve az itt készült whiskyket is. A highlandi Loch Lomond eklatáns példája a családi hagyományokra építő, klasszikus skót whiskyknek: hagyományos réz lepárlóüstök, gondosan válogatott tölgyfahordók és türelmes érlelés a Lomond-tó partján álló raktárak döngölt földes raktáraiban.

Loch Lomond Villámakció 2023. augusztus 10-15.  ajándékkal

Háromféle üst – többféle párlat
A lepárló különlegessége, hogy egyazon lepárlóban készül maláta- és gabonawhisky is, amiket a saját márkás blendjeikhez használnak. Ezenfelül ráadásul háromféle lepárlóberendezésen készül a párlat: hagyományos hagyma alakú lepárlóüstben, tornyos lepárlóban és az egyedi, úgynevezett Lomond lepárlóberendezésen, amit úgy kell elképzelni, mint a hagyományos lepárlóüst és a tornyos lepárló hibridje. 
Ami igazán kiemeli a Loch Lomond párlatüzemet, az a whiskyjeinek sokszínűsége. A könnyed és virágos jegyektől a testes és tőzeges ízekig terjedő skálán mindenki tud saját ízlésének megfelelő terméket találni. Lehetsz tapasztalt whiskykedvelő vagy kezdő a skót whiskyk világában, a Loch Lomondnak olyan whiskyje van, amely elbűvöl és meghatározó élményt nyújt.
A fenti üstökön átfolyó párlatokból készült whiskyket kínáljuk most kedvezményesen.

Loch Lomond Villámakció 2023. augusztus 10-15.  ajándékkal
Aki a promóció ideje alatt az alábbi akciós termékekből vásárol az üzleteinkben vagy webáruházunkban, az még ajándékot is választhat magának a készlet erejéig: vagy egy Loch Lomond téli sapkát, vagy egy Loch Lomond poharat vihet haza.

FIGYELEM: Az interneten rendelők írják be a rendelés leadásakor a megjegyzésbe, hogy melyik ajándékot választják.

A promóciónk a fenti dátum alatt vagy a készlet erejéig érvényes.