Hírek

Loch Lomond – The Open Championship – kövesd a golftornát a Loch Lomond whiskyjeivel!

A Loch Lomond a patinás golftorna hivatalos párlata. De hogyan kapcsolódunk hozzá?

Loch Lomond - Discover the Spirit Within

A The Open Championship a legrégebbi és legpatinásabb golftorna a világon, előkelő jellegét Wimbledonhoz lehet hasonlítani. A tornát 1860 óta rendezik meg – korábban csak Skóciában, de 1894-től kezdve az Egyesül Királyság más részein is. A golf gyakorlatilag a szigetország nemzeti sportja és eredete is Skóciára vezethető vissza.

A Loch Lomond 2018 februárjában kötött 5 éves megállapodást a The Open szervezőjével és ezáltal az esemény hivatalos párlata lett a márka. Ez nemcsak annyit jelent, hogy nevük megjelenik az esemény anyagaiban, hanem számos helyszíni aktivitást, kóstolót, interjúkat bonyolítanak le a verseny négy napja alatt. Ezen kívül több nagy golfozó adta a nevét a The Open partneri együttműködés keretében megjelent limitált kiadású whiskykhez, illetve személyiségükkel, népszerűségükkel emelik a márka és az esemény kapcsolatát.

A torna 2020-ban a világjárvány miatt sajnos elmaradt, de idén július 15-18. között újra megrendezésre kerül. Ennek alkalmából a Loch Lomond hivatalos hazai partnereként mi is több mindennel készültünk számotokra!

2021. július 15-18. között minden 0,7l-es kiszerelésű Loch Lomond whiskyhez 1 db Loch Lomond The Open tumbler pohár és 1 db logózott golflabda jár.

LOCH LOMOND WHISKYKÉRT KATTINTS IDE!

Loch Lomond - The Open ajándékok

Gyere és kóstold meg a Loch Lomond alapkiadását a GoodSpirit Shopban! 2021. július 15-én kollegáink kóstolóval várnak és megosztják veled a márka megújulásának lényegét!

A golffal sokan csak a filmekben, a felső tízezer játékaként, sportjaként találkoznak, azonban a helyzet az, hogy hazánkban is számos golfpálya áll a sport szerelmeseinek a rendelkezésére, amelyeken szakavatott oktatókkal sajátíthatjuk el mi is a sport alapjait.

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.