Limoncello di Crema Bottega (0,5l, 15%)

RAKTÁRON
4 890 Ft

Limoncello di Crema Bottega (0,5l, 15%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
Az olasz limoncello nevű citromos szeszesitalok közül is kiemelkedik az úgynevezett Limoncello di Crema, mely Limoncello és tejszín házasításával születik.
Tovább olvasom

Limoncello di Crema Bottega (0,5l, 15%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db

Online bruttó ár

4 890 Ft
9 780 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
5 190 Ft
Házhoz szállítás: 3-5 munkanap
Személyes átvétel: 1-3 munkanap

Paraméterek

Ürtartalom
0.5 l
Alkoholtartalom
15 %
Palackozó
BOTTEGA SPA.
Gyártó
BOTTEGA
Brand
Villa Massa
Italkategória
Likőr
Régió
Olaszország
Ürtartalom
0.5 l
Alkoholtartalom
15 %
Palackozó
BOTTEGA SPA.
Gyártó
BOTTEGA
Brand
Villa Massa
Italkategória
Likőr
Régió
Olaszország

Leírás

A limoncellok közül is kiemelkedik az úgynevezett Limoncello di Crema, mely Limoncello és tejszín házasításával születik. A Bottega Limoncello di Crema az egyik legkiválóbb ilyen tejszínes likőr, mely gazdag gyümölcsösséggel és bársonyossággal kecsegtet.

A Bottega Likőrök Olaszország legkiválóbb párlatainak felhasználásával készülnek, a likőrcsalád tagjai között találhatunk grappa alapú likőrkülönlegességeket, illetve citromos italokat is, mint a Limoncello. A likőrhöz a napsütötte olasz tájon termő kiváló citromok héját használják fel, melyeket jó minőségű alkoholba áztatnak. Az áztatás során kioldódnak a citromhéjban rejlő illóolajok, melyek fantasztikus zamatot és aromát kölcsönöznek az italnak. Végül a macerált párlatot cukorral gazdagítják és palackozzák.

A Limoncello (más néven Limoncino) egy édes citromlikőr, az olaszországi Campania régió egyik tipikus gasztronómiai terméke, amely a XIX. század végén született. Akkoriban egyszerűen alkohol, citrom és cukor szakszerű keverésével állították elő. Az első írásos feljegyzései Capri-szigettel kapcsolatosak, ahol 1900-ban a "limoncello" védjegyet először regisztrálták. Ugyanakkor vannak erre az időszakra vonatkozó dokumentumok, amelyek szerint a citromlikőr már szerepelt a Sorrento család asztalán, amelyet aperitifként vagy emésztést segítő szerként használtak.  

 

A limoncellok közül is kiemelkedik az úgynevezett Limoncello di Crema, mely Limoncello és tejszín házasításával születik. A Bottega Limoncello di Crema az egyik legkiválóbb ilyen tejszínes likőr, mely gazdag gyümölcsösséggel és bársonyossággal kecsegtet.

A Bottega Likőrök Olaszország legkiválóbb párlatainak felhasználásával készülnek, a likőrcsalád tagjai között találhatunk grappa alapú likőrkülönlegességeket, illetve citromos italokat is, mint a Limoncello. A likőrhöz a napsütötte olasz tájon termő kiváló citromok héját használják fel, melyeket jó minőségű alkoholba áztatnak. Az áztatás során kioldódnak a citromhéjban rejlő illóolajok, melyek fantasztikus zamatot és aromát kölcsönöznek az italnak. Végül a macerált párlatot cukorral gazdagítják és palackozzák.

A Limoncello (más néven Limoncino) egy édes citromlikőr, az olaszországi Campania régió egyik tipikus gasztronómiai terméke, amely a XIX. század végén született. Akkoriban egyszerűen alkohol, citrom és cukor szakszerű keverésével állították elő. Az első írásos feljegyzései Capri-szigettel kapcsolatosak, ahol 1900-ban a "limoncello" védjegyet először regisztrálták. Ugyanakkor vannak erre az időszakra vonatkozó dokumentumok, amelyek szerint a citromlikőr már szerepelt a Sorrento család asztalán, amelyet aperitifként vagy emésztést segítő szerként használtak.  

 

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.