A Clase Azul tequila csak 100%-ban organikus Tequilana Weber Blue agave fajták felhasználásával készül. A betakarítás után az agavéket régimódi téglakemencékben főzik 72 órán át. Miután megfőtt, az agave darabokat összetörik, hogy kivonják a levet, majd összekeverik egy speciális, saját élesztővel. Az erjedési folyamat után az cefrét kétszer desztillálják, gondosan figyelve a legjobb minőségű szesz biztosítására. Mindez a folyamat vagy Los Altoban, vagy a felvidék egyik legmagasabb pontján - a Jalisco régióbeli Jesus Maria városában - zajlik.
A kiváló tequilától kezdve az egyedi és gyönyörű kézműves palackokig a Clase Azul minden szempontból 100%-ban hiteles. A mexikói kisvárosban, Santa Maria Canchesdában több, mint 100 kézműves mester szenteli idejét az egyes palackok egyesével történő elkészítésére. A kézzel készített és kézzel festett Clase Azul minden egyes darabja egyedi műalkotás.
A reposado kiadást a tequila desztillálása után 8 hónapig érlelik kézzel válogatott tölgyfahordókban. Ez a folyamat kiváló, sima ízt eredményez, amely minden kortynál meghaladja az elvárásokat.
A Clase Azul tequila csak 100%-ban organikus Tequilana Weber Blue agave fajták felhasználásával készül. A betakarítás után az agavéket régimódi téglakemencékben főzik 72 órán át. Miután megfőtt, az agave darabokat összetörik, hogy kivonják a levet, majd összekeverik egy speciális, saját élesztővel. Az erjedési folyamat után az cefrét kétszer desztillálják, gondosan figyelve a legjobb minőségű szesz biztosítására. Mindez a folyamat vagy Los Altoban, vagy a felvidék egyik legmagasabb pontján - a Jalisco régióbeli Jesus Maria városában - zajlik.
A kiváló tequilától kezdve az egyedi és gyönyörű kézműves palackokig a Clase Azul minden szempontból 100%-ban hiteles. A mexikói kisvárosban, Santa Maria Canchesdában több, mint 100 kézműves mester szenteli idejét az egyes palackok egyesével történő elkészítésére. A kézzel készített és kézzel festett Clase Azul minden egyes darabja egyedi műalkotás.
A reposado kiadást a tequila desztillálása után 8 hónapig érlelik kézzel válogatott tölgyfahordókban. Ez a folyamat kiváló, sima ízt eredményez, amely minden kortynál meghaladja az elvárásokat.