Ingyenes szállítás
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Clase Azul Reposado tequila (0,2L / 40%)

32 990 Ft

Clase Azul Reposado tequila (0,2L / 40%)

RAKTÁRON: 4 db
A kézzel készített és kézzel festett Clase Azul minden egyes palackja egyedi műalkotás, amely 100%-ban organikus agavéből készült tequilát rejt.
Tovább olvasom

Clase Azul Reposado tequila (0,2L / 40%)

RAKTÁRON: 4 db

Webshop bruttó ár

32 990 Ft (88,98 EUR)
164 951 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
34 990 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.2 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
CLASE AZUL
Gyártó
CLASE AZUL
Brand
Clase Azul
Italkategória
Tequila
Régió
Mexikó
Ürtartalom
0.2 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
CLASE AZUL
Gyártó
CLASE AZUL
Brand
Clase Azul
Italkategória
Tequila
Régió
Mexikó

Leírás

A Clase Azul tequila csak 100%-ban organikus Tequilana Weber Blue agave fajták felhasználásával készül. A betakarítás után az agavéket régimódi téglakemencékben főzik 72 órán át. Miután megfőtt, az agave darabokat összetörik, hogy kivonják a levet, majd összekeverik egy speciális, saját élesztővel. Az erjedési folyamat után az cefrét kétszer desztillálják, gondosan figyelve a legjobb minőségű szesz biztosítására. Mindez a folyamat vagy Los Altoban, vagy a felvidék egyik legmagasabb pontján - a Jalisco régióbeli Jesus Maria városában - zajlik.

A kiváló tequilától kezdve az egyedi és gyönyörű kézműves palackokig a Clase Azul minden szempontból 100%-ban hiteles. A mexikói kisvárosban, Santa Maria Canchesdában több, mint 100 kézműves mester szenteli idejét az egyes palackok egyesével történő elkészítésére. A kézzel készített és kézzel festett Clase Azul minden egyes darabja egyedi műalkotás.

A reposado kiadást a tequila desztillálása után 8 hónapig érlelik kézzel válogatott tölgyfahordókban. Ez a folyamat kiváló, sima ízt eredményez, amely minden kortynál meghaladja az elvárásokat.

A Clase Azul tequila csak 100%-ban organikus Tequilana Weber Blue agave fajták felhasználásával készül. A betakarítás után az agavéket régimódi téglakemencékben főzik 72 órán át. Miután megfőtt, az agave darabokat összetörik, hogy kivonják a levet, majd összekeverik egy speciális, saját élesztővel. Az erjedési folyamat után az cefrét kétszer desztillálják, gondosan figyelve a legjobb minőségű szesz biztosítására. Mindez a folyamat vagy Los Altoban, vagy a felvidék egyik legmagasabb pontján - a Jalisco régióbeli Jesus Maria városában - zajlik.

A kiváló tequilától kezdve az egyedi és gyönyörű kézműves palackokig a Clase Azul minden szempontból 100%-ban hiteles. A mexikói kisvárosban, Santa Maria Canchesdában több, mint 100 kézműves mester szenteli idejét az egyes palackok egyesével történő elkészítésére. A kézzel készített és kézzel festett Clase Azul minden egyes darabja egyedi műalkotás.

A reposado kiadást a tequila desztillálása után 8 hónapig érlelik kézzel válogatott tölgyfahordókban. Ez a folyamat kiváló, sima ízt eredményez, amely minden kortynál meghaladja az elvárásokat.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.