A Cimarron egy tequila, amelyet Enrique Fonseca állít elő Atotonilco-ban (település Jalisco államban, Mexikóban). Az alapjául szolgáló agave 4620 méteres magasságban nőtt, ahol a növényi cukrok átlagosan 24-26 ° Brix-értéket érnek el. Az alacsony nyomású, lassú pörkölési eljárás megteremti a Cimarron fényes, előre mutató ízét. Az erjesztés természetes, ún. borászati élesztővel történik. Lepárlás után érlelés nélkül, azonnal palackozzák.
A Cimarron egy tequila, amelyet Enrique Fonseca állít elő Atotonilco-ban (település Jalisco államban, Mexikóban). Az alapjául szolgáló agave 4620 méteres magasságban nőtt, ahol a növényi cukrok átlagosan 24-26 ° Brix-értéket érnek el. Az alacsony nyomású, lassú pörkölési eljárás megteremti a Cimarron fényes, előre mutató ízét. Az erjesztés természetes, ún. borászati élesztővel történik. Lepárlás után érlelés nélkül, azonnal palackozzák.