Ingyenes szállítás
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Rey Campero Mexicano mezcal (0,7L / 48,2%)

30 490 Ft

Rey Campero Mexicano mezcal (0,7L / 48,2%)

RAKTÁRON: 2 db
A legritkábban használt agave növényből készülő, 100%-ban bio és kézműves mezcal Mexikóból.
Tovább olvasom

Rey Campero Mexicano mezcal (0,7L / 48,2%)

RAKTÁRON: 2 db

Webshop bruttó ár

30 490 Ft (82,24 EUR)
43 558 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
32 590 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
48.2 %
Palackozó
REY CAMPERO
Gyártó
REY CAMPERO
Brand
Rey Campero
Italkategória
Mezcal
Régió
Mexikó
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
48.2 %
Palackozó
REY CAMPERO
Gyártó
REY CAMPERO
Brand
Rey Campero
Italkategória
Mezcal
Régió
Mexikó

Leírás

A Rey Campero mezcalok készítésével Sánchez lepárlómester legfőbb célja, hogy bemutassa a világ számára Oaxaca állambeli otthonuk, Candelaria Yegolé kultúráját, hagyományait.

A Maguey Mexicano, avagy a Maguey Rodacantha (ahogy a mexikói Oaxaca államban általánosan ismert), az egyik legritkább mezcal előállítására alkalmas agavé, az érési ideje minimum 8-10 év. 100%-ban bio mezcal készül belőle a több mint 70 éve működő lepárlóban, a gyártás minden lépése helyben, saját kezűleg történik, az agavé növények termesztésétől és betakarításától kezdve, a fermentáláson és a lepárláson át egészen a palackozásig.

A mexikói Oaxaca állam közösségeiben a mezcalkészítés egy kézműves családi tevékenység, amelyhez a tudás nemzedékről nemzedékre öröklődik. A család tagjai már kiskoruktól belenőnek a gyártási folyamatba, és amint lehet, részt vesznek az egyes feladatokat ellátásában.

Így él a Sánchez család is, Candelaria Yegoléban, Oaxaca állam délkeleti részén, ebben az impozáns és vad környezetben, ahol a Sánchez lepárló több mint hét évtizede működik. Ezen a helyen a munka és a föld iránti tisztelet összekovácsolta az embereket, és a „mezcaleros”-ok, azaz lepárlómesterek nem restek megosztani négygenerációs tudásukat a környékbeliekkel sem. Így lehetséges, hogy egy „mezcaleros” két farmon is dolgozik, így a Rey Campero és a Herencia de Sanchez márkanév alatt is ugyanazon mezcal-közösség italai kerülnek palackokba – azonos gyártási folyamatot alkalmazva, de másfajta agavé alapanyagból, másfajta berendezéseket használva.

A Rey Campero mezcalok készítésével Sánchez lepárlómester legfőbb célja, hogy bemutassa a világ számára Oaxaca állambeli otthonuk, Candelaria Yegolé kultúráját, hagyományait.

A Maguey Mexicano, avagy a Maguey Rodacantha (ahogy a mexikói Oaxaca államban általánosan ismert), az egyik legritkább mezcal előállítására alkalmas agavé, az érési ideje minimum 8-10 év. 100%-ban bio mezcal készül belőle a több mint 70 éve működő lepárlóban, a gyártás minden lépése helyben, saját kezűleg történik, az agavé növények termesztésétől és betakarításától kezdve, a fermentáláson és a lepárláson át egészen a palackozásig.

A mexikói Oaxaca állam közösségeiben a mezcalkészítés egy kézműves családi tevékenység, amelyhez a tudás nemzedékről nemzedékre öröklődik. A család tagjai már kiskoruktól belenőnek a gyártási folyamatba, és amint lehet, részt vesznek az egyes feladatokat ellátásában.

Így él a Sánchez család is, Candelaria Yegoléban, Oaxaca állam délkeleti részén, ebben az impozáns és vad környezetben, ahol a Sánchez lepárló több mint hét évtizede működik. Ezen a helyen a munka és a föld iránti tisztelet összekovácsolta az embereket, és a „mezcaleros”-ok, azaz lepárlómesterek nem restek megosztani négygenerációs tudásukat a környékbeliekkel sem. Így lehetséges, hogy egy „mezcaleros” két farmon is dolgozik, így a Rey Campero és a Herencia de Sanchez márkanév alatt is ugyanazon mezcal-közösség italai kerülnek palackokba – azonos gyártási folyamatot alkalmazva, de másfajta agavé alapanyagból, másfajta berendezéseket használva.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.