A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Rey Campero Espadín mezcal (0,7L / 48,6%)

RAKTÁRON
16 990 Ft

Rey Campero Espadín mezcal (0,7L / 48,6%)

RAKTÁRON: 4 db
A leggyakrabban használt agavé növényből készülő, 100%-ban bio és kézműves mezcal Mexikóból.
Tovább olvasom

Rey Campero Espadín mezcal (0,7L / 48,6%)

RAKTÁRON: 4 db

Webshop bruttó ár

16 990 Ft (45,99 EUR)
24 272 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
17 990 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
48.6 %
Palackozó
REY CAMPERO
Gyártó
REY CAMPERO
Brand
Rey Campero
Italkategória
Mezcal
Régió
Mexikó
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
48.6 %
Palackozó
REY CAMPERO
Gyártó
REY CAMPERO
Brand
Rey Campero
Italkategória
Mezcal
Régió
Mexikó

Leírás

A Rey Campero mezcalok készítésével Sánchez lepárlómester legfőbb célja, hogy bemutassa a világ számára Oaxaca állambeli otthonuk, Candelaria Yegolé kultúráját, hagyományait.

Az Espadin kiadás az egyik legelterjedtebb agavéfajtából – a maguey espadínból – készül, amelynek érési ideje 7 és 10 év között van, ezután tudják mezcal készítésre használni. 100%-ban bio mezcal, a gyártás minden lépése helyben, saját kezűleg történik, az agavé növények termesztésétől és betakarításától kezdve, a fermentáláson és a lepárláson át egészen a palackozásig.

A mexikói Oaxaca állam közösségeiben a mezcalkészítés egy kézműves családi tevékenység, amelyhez a tudás nemzedékről nemzedékre öröklődik. A család tagjai már kiskoruktól belenőnek a gyártási folyamatba, és amint lehet, részt vesznek az egyes feladatokat ellátásában.

Így él a Sánchez család is, Candelaria Yegoléban, Oaxa állam délkeleti részén, ebben az impozáns és vad környezetben, ahol a Sánchez lepárló több mint hét évtizede működik. Ezen a helyen a munka és a föld iránti tisztelet összekovácsolta az embereket, és a „mezcaleros”-o, azaz lepárlómesterek nem restek megosztani négygenerációs tudásukat a környékbeliekkel sem. Így lehetséges, hogy egy „mezcaleros” két farmon is dolgozik, így a Rey Campero és a Herencia de Sanchez márkanév alatt is ugyanazon mezcal-közösség italai kerülnek palackokba – azonos gyártási folyamatot alkalmazva, de másfajta agavé alapanyagból, másfajta berendezéseket használva.

A Rey Campero mezcalok készítésével Sánchez lepárlómester legfőbb célja, hogy bemutassa a világ számára Oaxaca állambeli otthonuk, Candelaria Yegolé kultúráját, hagyományait.

Az Espadin kiadás az egyik legelterjedtebb agavéfajtából – a maguey espadínból – készül, amelynek érési ideje 7 és 10 év között van, ezután tudják mezcal készítésre használni. 100%-ban bio mezcal, a gyártás minden lépése helyben, saját kezűleg történik, az agavé növények termesztésétől és betakarításától kezdve, a fermentáláson és a lepárláson át egészen a palackozásig.

A mexikói Oaxaca állam közösségeiben a mezcalkészítés egy kézműves családi tevékenység, amelyhez a tudás nemzedékről nemzedékre öröklődik. A család tagjai már kiskoruktól belenőnek a gyártási folyamatba, és amint lehet, részt vesznek az egyes feladatokat ellátásában.

Így él a Sánchez család is, Candelaria Yegoléban, Oaxa állam délkeleti részén, ebben az impozáns és vad környezetben, ahol a Sánchez lepárló több mint hét évtizede működik. Ezen a helyen a munka és a föld iránti tisztelet összekovácsolta az embereket, és a „mezcaleros”-o, azaz lepárlómesterek nem restek megosztani négygenerációs tudásukat a környékbeliekkel sem. Így lehetséges, hogy egy „mezcaleros” két farmon is dolgozik, így a Rey Campero és a Herencia de Sanchez márkanév alatt is ugyanazon mezcal-közösség italai kerülnek palackokba – azonos gyártási folyamatot alkalmazva, de másfajta agavé alapanyagból, másfajta berendezéseket használva.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.