Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
Az Ancho Reyes egy Mexikóban készülő likőr. A Poblano chili szárított formáját nevezik anchonak, és ezt az erős és nem mellesleg füstölt paprikát áztatják fél évig cukornádpárlatban. Ezáltal egy egészen pikáns likőr születik, amely kiválóan alkalmas olyan koktélok fűszerezésére, mint a Margarita, a Daiquiri vagy a Paloma. Maga a recept még 1927-ből, az ancho paprikáról híressé vált Puebla városából származik.
A Verde kiadás esetében a chili egy részét megpörkölik és nem a napon érlelik.
Az Ancho Reyes egy Mexikóban készülő likőr. A Poblano chili szárított formáját nevezik anchonak, és ezt az erős és nem mellesleg füstölt paprikát áztatják fél évig cukornádpárlatban. Ezáltal egy egészen pikáns likőr születik, amely kiválóan alkalmas olyan koktélok fűszerezésére, mint a Margarita, a Daiquiri vagy a Paloma. Maga a recept még 1927-ből, az ancho paprikáról híressé vált Puebla városából származik.
A Verde kiadás esetében a chili egy részét megpörkölik és nem a napon érlelik.