A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Metaxa 7 Star Mini (0,05 l, 40%)

990 Ft

Metaxa 7 Star Mini (0,05 l, 40%)

NINCS KÉSZLETEN
A Metaxa-család legkifinomultabb lelkületű tagja.
Tovább olvasom

Metaxa 7 Star Mini (0,05 l, 40%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

990 Ft (2,67 EUR)
19 801 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
990 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Érlelési idő
7 év
Ürtartalom
0.05 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
BOLS
Íz
Kivételesen sima, könnyű, mazsolás, édes íz.
Lecsengés
Egészen könnyű.
Gyártó
BOLS
Italkategória
Brandy
Régió
Görögország Kifissia
Brand
Metaxa
Érlelési idő
7 év
Ürtartalom
0.05 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
BOLS
Íz
Kivételesen sima, könnyű, mazsolás, édes íz.
Lecsengés
Egészen könnyű.
Gyártó
BOLS
Italkategória
Brandy
Régió
Görögország Kifissia
Brand
Metaxa

Leírás

Három Attikán termő szőlőfajtából (Savatiano, Sultania és Black Cornith) készül az a különleges bor, melyet lepárolnak a Metaxa gyártásához. Az így nyert párlatot kézzel készített tölgyfa hordókban érlelik három és harminc év közötti időtartamig (ez a készülő Metaxa típusától függ), majd Limnos és Samos szigetéről származó (Görögország)koros muskotályborokkal, kevés természetes karamellel és desztillált vízzel elegyítik. Ezt a keveréket gyógynövényeken és rózsaszirmon szűrik át, majd legalább további hat hónapig érlelik. Palackozás előtt 48 órán keresztül -6 Celsius-fokos hőmérsékleten hűtik.

Üvege az ókori görög vázákat, a bor és pálinka szállítására használt amforákat jelképezi.

Három Attikán termő szőlőfajtából (Savatiano, Sultania és Black Cornith) készül az a különleges bor, melyet lepárolnak a Metaxa gyártásához. Az így nyert párlatot kézzel készített tölgyfa hordókban érlelik három és harminc év közötti időtartamig (ez a készülő Metaxa típusától függ), majd Limnos és Samos szigetéről származó (Görögország)koros muskotályborokkal, kevés természetes karamellel és desztillált vízzel elegyítik. Ezt a keveréket gyógynövényeken és rózsaszirmon szűrik át, majd legalább további hat hónapig érlelik. Palackozás előtt 48 órán keresztül -6 Celsius-fokos hőmérsékleten hűtik.

Üvege az ókori görög vázákat, a bor és pálinka szállítására használt amforákat jelképezi.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.