Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
A Mackays család lekvárfőző üzeme Skócia és a 'marmalade' (lekvár) hazájaként nyilvántartott Dundee, közötti eperföldek szomszédságában található. Itt még ma is valódi gyümölcsből, nyitott serpenyőben, a hagyományos módon főzik a lekvárt.
Öszetevők: cukor, édes spanyol naracs, Marc de Champagne - pezsgőbor (1%), gyümölcspektin, citromlé (sűrítmény), citromsav.
Nettó tömeg: 340 gr
A Mackays család lekvárfőző üzeme Skócia és a 'marmalade' (lekvár) hazájaként nyilvántartott Dundee, közötti eperföldek szomszédságában található. Itt még ma is valódi gyümölcsből, nyitott serpenyőben, a hagyományos módon főzik a lekvárt.
Öszetevők: cukor, édes spanyol naracs, Marc de Champagne - pezsgőbor (1%), gyümölcspektin, citromlé (sűrítmény), citromsav.
Nettó tömeg: 340 gr