Hírek

Kóstolójegyek – módosítások

Tipp: A már megvásárolt kóstolójegyedet levásárolhatod online.

Kedves Whiskyrajongók!

Bár mi igyekeztünk az érdeklődéshez mérten megtartani whiskykóstolóinkat, de a Kormány tegnapi bejelentése miatt sajnos az eddig meghirdetett eseményeinket lemondani kényszerülünk, bizonytalan ideig elhalasztjuk.


Amint a hazai körülmények megengedik, az elmaradt kóstolóink megtartásra kerülnek és az eddig megvásárolt jegyek természetesen érvényesek lesznek az új időpontokra is.

Továbbá, lehetőségetek lesz a megvásárolt jegyeket áttenni egy következő alkalmas kóstolóra, témától függetlenül, 2020. december 31-ig történő felhasználással.

(A lemondott és az újonnan meghirdetett kóstolók érték különbözete kiegyenlítésre kerül.)

Ezekről a lehetőségekről később fogunk tudni pontosabb információkkal szolgálni.

Vásárlóinknak továbbá lehetőséget biztosítunk arra, hogy a korábban vásárolt kóstolójegy értékének 100%-át levásárolhatja online, a whiskynet.hu oldal teljes készletére vonatkozóan, 2020. május 31-ig.

 

Ehhez a következő lépések szükségesek:

  • e-mailben jelezd elállási szándékodat a kóstolókupon későbbi felhasználásáról, illetve egyúttal jelezd vásárlási szándékodat az info@whiskynet.hu e-mail címre, a kóstoló jegy megrendelési azonosító számának megadásával
  • ezek után válaszemailben kapni fogsz egy kuponkódot, amelyet a whiskynet.hu oldalon történő vásárlás során válthatsz be

(a webes vásárlás összegének el kell érni a kóstoló kupon összegét, pénz visszatérítésre nincs lehetőség)

 

Bízunk benne, hogy a felkínált lehetőségekkel sikerül titeket kárpótolnunk az elmaradt kóstolóink helyett, remélhetőleg a víruskrízis elmúltával ismét találkozunk megszokott kóstoló termünkben!

Hogy addig sem maradjatok kóstoló nélkül, tipp 

Ha egy kis friss levegőre vágytok: 

Boltjainkat a rendkívüli körülményekre figyelve nagy körültekintéssel, folyamatosan fertőtlenítjük, hogy biztonságban tudjunk titeket. Így ne féljetek betérni hozzánk, hiszen GoodSpirit Shopunk hétfőtől szombatig 10-15 óra között, C+C boltunk munkanapokon 09-15 óra között vár titeket!

Ha mégsem szeretnél kimozdulni otthonról, akkor itt egy szuper lehetőség arra, hogy a liszt és cukor mellé betárolj kedvenc italodból is: Internetes vásárlásoknál az ingyenes kiszállítási értékhatárt 20.000 Ft-ról lecsökkentettük 10.000 Ft-ra!

 Friss információkért kövessétek whiskynet.hu és Facebook oldalunkat!

Vigyázzunk egymásra!

A Whiskynet.hu csapata