Hírek

Kóstolj Penderyn whiskyt stílusosan!

Most igazán megéri „walesi aranyat” vásárolni. A Penderyn Portwood és a Penderyn Icons of Wales – Hiraeth whiskyhez 2022. november 14-20. között 2 db poharat adunk ajándékba.

A walesiek a whiskyjüket „walesi aranynak” tartják, amit a Gold-sorozat palackozásán fel is tüntetnek angol, illetve walesi nyelven. A Penderyn Distillery 1990 óta single malt whiskyt és párlatokat állít elő a dél-walesi Brecon Beacons lábainál. A lepárló fiatal kora ellenére számos díjjal büszkélkedhet, és már a harmadik lepárlójukat építik, amely 2023-ban készül el.

Összes Penderyn kínálatunkban


Aki Penderynt vásárol, az „walesi aranyra” tesz szert. Most pedig még inkább megéri megkaparintani néhány palack italt Wales egyetlen whiskyjéből. Mutatjuk, miért!


2022. november 14-20. között minden Penderyn Portwood  whiskyhez és Penderyn Icons of Wales–Hiraeth whiskyhez 2 db logózott poharat adunk ajándékba. Így stílusosan, párban kóstolhatod meg Wales egyetlen whiskyjét.

Penderyn Portwood (0,7L / 46%) 
Ez a korjelölés nélküli portói boroshordóban utóérlelt walesi single malt ex-bourbon hordóban kezdte a hordós érlelést, majd utóérlelésre áttették portói boroshordóba. Simulékony, krémes textúrájú, gazdagság ital, mézzel és fűszeres jegyekkel.

 


Penderyn Icons of Wales - Hiraeth (0,7L / 46%) 
A Hiraeth limitált kiadás az Icons of Wales sorozat nyolcadik tagja. A magyarok számára nyelvtörőnek bizonyuló „Hiraeth” szó azt a walesi életmódot és életérzést szimbolizálja, amit a walesiek ezzel a szóval fejeznek ki. A whisky ex-bourbonhordós és a különlegessége, hogy nagy részben a Penderyn 2014-ben telepített hagyományos, hagyma alakú lepárlóüstjeiből származik a párlat. Lágy, kellemes kormegjelölés nélküli single malt gyümölcsös jegyekkel és vaníliás, malátás tónussal.
 

Akciónk a fenti időpontig vagy a készlet erejéig érvényes webáruházunkban és üzleteinkben egyaránt.