Hírek

Kiváló italok nyári frissítőnek és koktéloknak - Júliusi ajánlataink 2023

Már javában dübörög a nyár, sokan talán már szabadságon is voltak, de nálunk nincs uborkaszezon, max, ha a Citadelle új uborkás tételét (Vive le Cornichon gin Batch 2.) fogyasztjuk munka után egy kellemes társasággal. Nézzük, mi minden vár rátok júliusban

A tikkasztó nyárban olyan italokat válogattunk össze, amelyek jól fogyaszthatók nyáron is, és akár kellemes hűsítő italok, long drinkek készíthetők belőlük. (sör, bor, pezsgő)


Júliust teljesen új kedvezményes kínálattal  nyitjuk, és július 3-án itt a hónap első Zöld Hétfője, így akár ingyen is mehet a csomagod, ha aznap 10.000 Ft fölött adod le a rendelésedet.

Amerika függetlenségi napját (Independence Day) villámakcióval (2023. július 3-6.) ünnepeljük, ahol tengerentúli ínycsiklandozó tételekre tudsz szert tenni, ráadásul kedvezményes áron.

De a World Rum Day-t sem hagyjuk ki, így 2023 július 8- 12. között Rum Villámakciót tartunk.

És a fülledt nyári napokon felfrissülhetünk a Daiquiri WEEK-en július 17-22. között.

De még sok más meglepetés is vár rátok a hónapban, úgyhogy júliusban is érdemes velünk tartanotok.

Nézzétek meg vadi új júliusi kínálatunkat, és tankoljatok fel a nyári szabadságra, vagy egy kellemes baráti összejövetelre változatos ajánlatainkból.

Júliusi, internetes akciós kínálatunk 2023. június 29-től augusztus 2-ig érvényes, vagy a készlet erejéig. A változtatás jogát fenntartjuk.