Hírek

24 whisky a trezorból: Független palackozók párlatai

A nyári forróságot hátrahagyva eljött a whiskyzés ideje, amikor bizony jólesik esténként kitölteni barátaink és magunk poharába egy-egy jóféle dramot. Szeptemberi akciónkban a független palackozók húrjait pendítjük meg, de változatos kínálatunkban más nya

Ezt érdemes tudni a független palackozókról

Számos whiskylepárló nem engedheti meg magának, hogy különleges palackozásokat, érdekes utóérleléseket dobjon a piacra. Talán még ennél is több azon lepárlók száma, akik majdnem kizárólag blended whiskykbe keverik maltjaikat. De akad olyan üzem is, amelyik már nem termel, viszont vannak „hétpecsétes” hordóik. Az ilyen és ehhez hasonló lepárlók nagy szerencséjére a whiskytörténelem során különböző független palackozók jöttek létre, hogy még színesebbé tegyék a skót whiskypalettát. A független palackozó vállalkozások különböző lepárlóktól hordókat vásárolnak, majd saját belátásuk szerint palackozzák a bennük pihenő, kincset érő whiskyket.

A független palackozók becses termékei

Az őszi whiskyszezonnak – a skót whiskyk világában – igen fontos szegmenssel vágunk neki: a nagy becsben tartott független palackozók termékeivel. Az ilyen palackozások érdekes színfoltot jelentenek az egyetemes whiskykultúra történetében.

Íme, szeptemberi listánk:

 

 

Szeptemberben készülünk egy meglepetés villámakcióval is, de erről majd később... úgyhogy érdemes visszalátogatni honlapunkra.

Szeptemberi akciónk 2020. szeptember 30-ig vagy a készlet erejéig érvényes.