Hírek

Kimaxoljuk a májust - csak bírd szuflával!

A tavasz legszebb hónapja erős lesz, érdemes követni akcióinkat, eseményeinket. Nézd meg teljesen új akciós kínálatunkat.

Kétségkívül a május egyik fénypontja a 11-12-én megrendezésre kerülő GoodSpirit Show, amelynek keretében tartjuk hazánk első Whiskyaukcióját. Aki ellátogat a Show-ra, az szombaton át is élheti az aukció izgalmait. 
Azért is érdemes valamelyik nap ott lenni, mert olyan whiskyritkaságokat, különlegességeket és limitációkat kóstolhattok a WhiskyNet standján vagy a Whisky Lounge kínálatában, amit máshol nemigen tudtok elérni. Úgyhogy találkozzunk a GoodSpirit Show-n!
A hónap másik kiemelt eseménye a World Whisky Day, amelyre szintén nagy erőkkel készülünk, de jönnek a Japán Hetek és más egyéb villámakciók, meglepetések, úgyhogy érdemes követni minket minden felületünkön.

Készülj velünk a pünkösdi hosszú hétvégére!

Nézd meg több száz tételes májusi kedvezményes kínálatunkat!

És nem érdemes elfelejteni a Zöld Hétfőket sem, amikor ingyen mehet a csomagod. Ne költs a kiszállításra, ha nem muszáj.

Májusi, internetes akciós kínálatunk 2024. május 4-től május 30-ig érvényes, vagy a készlet erejéig. A változtatás jogát fenntartjuk!