Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.

Menü

Kilkerran Heavily Peated Batch 1. (0,7 l, 59,3%)

A Springbank másik lepárlójának, a Glengyle-nek újdonsága, ahogy még nem ismerjük
Elérhetőség: Kifutott
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (2)
Internetes ár:
15.690 Ft

Leírás és Paraméterek

A Kilkerran stabilan egy 12 éves alapkiadással és egy 8 éves hordóerős tétellel van jelen a piacon és a Springbankhez hasonlóan nagyon közkedvelt campbeltowni malt, amely közkedveltséget csak fokoznak az időnként megjelenő limitált kiadások. A most megjelenő, erősen tőzegelt Kilkerran (ami, ha jól megfigyeljük, megkapta a Springbank jól ismert palackformáját) egy új széria, a Peat in Progress kezdete. Nem kevesebb, mint 84ppm-mel és tekintélyt parancsoló 59,3% alkoholfokkal érkezik, tartalma 55%-ban bourbonhordóból és 45%-ban sherryhordóból származó whiskyk házasítása.

Palackozó SPRINGBANK
Ürtartalom 0,7l
Magas alkoholtartalom Magas alkoholtartalmú termék
Régió Campbeltown
Palackozás éve 2018
Alkoholtartalom 59,3 % vol
Hordóserősség IGEN
Illat Főtt alma, tábortűz zsarátnok és egy adag zabkeksz.
Íz A kerti gyümölcsök mellett citrusosság, zöld oliva, omlós tészta, sós vaj és fahéjas édesség.
Lecsengés Malátás-mézes és kellemesen száraz tőzegfüst.

Vélemények

4.00
2 értékelés
5
(0)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 05. 18.
Kellemesen füstös és citrusos ízvilág . Mint más whiskyknél is , itt is érdemes levegöztetni az italt hogy megmutathassa valós karakterét .
| 4 / 5 csillag!
2019. 05. 01.
Illat: nyerhalas tőzeg, kis cement, illetve van valami mézes-hamus dolog is...na majd a víz megoldja. :) Kézkrém, nyers bőr és gumiabroncs.

Íz: víz nélkül is csusszan. :) édes, füstös, nem érezni az extra fiatal kort rajta. Vízzel már talán jobban kiérezni, de egyáltalán nem vészes, korrekt kis melegítő dram ezen a szeles délutánon. Szén, citromhéj, jönnek elő a kesernyés ízek, karamellás cukor, medvecukor, egy kis mentolos rész.

Leégett a konyha.

Ha nem is igazán kedvelem a túl fiatal maltokat, ez biztos, hogy kivétel, fasza anyag!

Keresés

Fel a tetejére