Hírek

Kilchoman European Tour 2023 – Légy részese te is!

A Kilchoman whisky a „füstös” Islay-ról stílusos Land Roverrel érkezik hozzánk május 5-én, tizenhárom országot érintő European Tourjának egyik (fő)állomásaként. Gyere, és ünnepelj velünk!

A Kilchoman családi farmlepárló „nagy dobásra készül” idén tavasszal. Történetük során – 2014, 2015 és 2018 után – negyedik alkalommal pakolják be prémium italaikat Land Roverükbe, hogy több ezer kilométert megtéve, tizenhárom országban népszerűsítsék kedvenc kiadásaikat. A Kilchoman-kaland 2023 április 16-án Luxemburgban veszi kezdetét, és júniusban Skóciában, a híres Fèis Ìle Islay fesztiválra fognak berobogni, amely egyben a túra végállomását is jelenti.

A Kilchoman whiskyk itthon is egyre kedveltebbek, ennek ellenére a Kilchoman European Tour résztvevői úgy gondolják, hogy a jó whiskynek is kell a cégér, ezért (is) vállalkoztak öt év kihagyás után az újabb európai turnéra.

A hathetes Tour kiemelt állomása lesz Budapest 2023 május 5-én. Aznap délután a Kilchoman-terepjáró a GoodSpirit Shop Belváros üzlet és bár előtt fog dekkolni, ahol találkozhattok a Kilchoman neves szakembereivel és képviselőivel. Több meglepetéssel is készülnek számotokra.  

Frissítés:

Ma (2023.05.02.) kaptuk a hírt, hogy sajnálatos módon a Land Rover lerobbant, így az autó május 5-én nem lesz a GoodSpirit Shop Belváros előtt, de MINDEN MÁS VÁLTOZATLAN, JÖNNEK A KÉPVISELŐK ÉS AZ ITALOK IS. A Kilchoman zászlókat már messziről lehet majd látni aznap az üzlet előtt.
 

Egyik ilyen a European Tour exkluzív palackozása, és mielőtt kimerítenénk a spoilerezés teljes fogalmát, azt még eláruljuk, hogy ajándékokat is hoznak magukkal.

Kizárólag aznap és csak a GoodSpirit Shop Belváros üzletben lehet megkóstolni és megvásárolni az exkluzív és limitált European Tour palackozást (34.990 Ft - ez egy kedvezményes bevezető ár, további kedvezmény már nem vehető igénybe a vásárláskor), amelyet bourbon- és portói hordókban érleltek és hordóerősen palackoztak (58,5%, 50 PPM). 
Vásárolható mennyiség: max 2 palack/fő.
Ebből a különleges kiadásból csupán 3.325 palack készült. Minden megvásárolt European Tour palackhoz ajándék European Tour póló is jár, természetesen a készlet erejéig. 

European Tour  ajándék póló

Négyféle Kilchoman kóstoló a GoodSpirit Shopban 

2023. május 5-én délután 14:00-17:00 között négyféle Kilchoman whiskyt tudtok kóstolni (1 cl kóstolómennyiség / palack ) kizárólag a GoodSpirit Shop Belváros üzletben (1053 Budapest, Veres Pálné u. 7.), és beszélgetni a márka képviselőivel. 

Az alábbi négy tételt tudjátok megkóstolni a boltban:

  • Kilchoman Machir Bay
  • Kilchoman Sanaig
  • Új Loch Gorm 2023
  • European Tour 2023 kiadás

Whiskykóstoló - Kilchoman European Tour whiskykóstoló Chloe Wooddal 

 Aki idejében megváltotta kóstolójegyét, az 2023.05.05-én, péntek este 19:00 órától a GoodSpirit Academy kóstolótermében részese lehet annak az exkluzív Kilchoman kóstolónak, amelyet a Kilchoman márkaképviselői tartanak, így ez a kóstoló aligha lehetne hitelesebb. Itt nyugodtan feltehetitek a Kilchoman műhelytitkait faggató kérdéseiteket. Ez is érdemes megemlíteni, hogy aznap este élőben fog bejelentkezni Robin Bignal és a lepárlásért felelős csapat a Kilchoman lepárlóból. (a jegyek már elfogytak)

Spoilerezés:

Az esti kóstoló „sztárvendége” két Kilchoman new make whisky lesz, amit szintén megkóstolhatnak az esemény résztvevői.  A két new make mellett, lehetőség lesz megkóstolni az új Loch Gorm 2023 kiadást, továbbá a Kilchoman European Tour palackot is.

A prémium Kilchoman kóstoló exkluzív tételei:

  1. Kilchoman Distillery New Make 1 (0,7L / 63,5%)
  2. Kilchoman Distillery New Make 2 (0,7L / 63,5%)
  3. Kilchoman Machir Bay (0,7L / 46%)
  4. Kilchoman Sanaig (0,7L / 46%)
  5. Kilchoman Loch Gorm 2023 (0,7L / 46%)
  6. Kilchoman European Tour (0,7L / 58,5%)

TALÁLKOZZUNK MÁJUS 5-ÉN A KILCHOMAN EUROPEAN TOUR CSAPATÁVAL ÉS EXKLUZÍV WHISKYJEIKKEL!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A változtatás jogát fenntartjuk!