Hírek

Két díjat nyert a WhiskyNet Az Év Internetes Kereskedője 2020 versenyén

Idén 14. alkalommal adták át a rangos Év Internetes Kereskedője 2020 Díjat. A WhiskyNet két díjat is bezsebelt.

Az Év Internetes Kereskedője 2020 pályázaton a WhiskyNet a Logisztika kategóriában 1. helyezést érte el (a legtöbb fejlesztést/fejlődést produkáló cég 2020-ban), míg a Fődíjban a 3. helyezést hozta el!

WhiskyNet  - Logisztika kategória 1. helyezés

A díjak átadásának az Internet Hungary adott otthont. A díjátadó eseményt a Covid-19 miatt az érdeklődők online közvetítés keretében kísérhették végig.
Idén azok a kimagasló szakmai teljesítményt nyújtó kereskedők érdemelhették ki az elismerést – a forgalmi adatok figyelembevétele nélkül –, amelyek megoldásai üzleti fenntarthatóságot, ügyfélélményt növelő, logisztikában elől járó, valamint környezetkímélő működést tudtak biztosítani.

A szakmai díj TOP10 rangsora:

1. helyezett: Pelenka.hu

2. helyezett: Konzolvilág.hu

3. helyezett: Whiskynet.hu

4. helyezett: Mártogatós.com

5. helyezett: Alinda.hu

6. helyezett: Lumenet.hu

7. helyezett: Benu.hu

8. helyezett: Ruhafalva.hu

9. helyezett: Praktiker.hu és Kockashop.hu

10. helyezett: Dressa.hu

 

Az Év Internetes Kereskedője 2020. Fődiíj - 3. helyezés

Az Év Internetes Kereskedője Díj versenyben, idén több mint 1200 webshopot neveztek meg a magyar internetezők, akiknél szeretnek vásárolni. A nyertesek kiválasztásában a vásárlók is fontos szerepet játszottak: 2020-ben közel 30 ezren érezték fontosnak, hogy szavazzanak kedvenceikre. Az idén 31 főt számláló, e-kereskedelmi szakemberekből, szervezőkből és támogatókból összeálló szakmai zsűri döntötte el, kik legyenek a díjazottak.

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.