Hírek

KÉSZPÉNZMENTES FIZETÉS A WHISKY SHOW-N

Már izgatottan várjuk, hogy személyesen is találkozzunk az idei Whisky Show-n. Pár hasznos információt szeretnénk most megosztani veled a rendezvény kezdete előtt. Olvasd el figyelmesen!

A rendezvényeinken már megszokhattátok, hogy kuponos rendszerben kóstolhattok a kiállítóinknál. Ennek előnye a gyors kiszolgálás és egyszerűsített árazási rendszer.
Az idei évben is kupon lesz a „valuta”, mint fizetési eszköz a Whisky Show-n, viszont nem nyomtatott, hanem digitális rendszeren keresztül fog működni.

A cashless egy olyan készpénzmentes fizetési rendszer, amely a rendezvényen belüli tranzakciókat gyorsabbá és könnyebbé teszi. 

Hogy működik az új rendszer?
Lesz egy karszalagod, amelyre feltöltheted az elkölteni kívánt összeget, amit ’kupon- valutában’ követhetsz nyomon. Majd azzal bármelyik kiállítónál, masterclass regisztrációnál, kávé és gasztro egységnél vagy boltnál fizetni tudsz a rendezvény területén.
A kóstoltató pultokban (standok), a GoodSpirit Barban, gasztró- és kávé-tea-egységekben KIZÁRÓLAG cashless rendszeren keresztül, a karszalagoddal tudsz fizetni.
A GoodSpirit Shop kitelepülésénél van csak lehetőség kupon mellett bankkártyával és készpénzzel is fizetni.

A megvásárolt kuponokat – sem a rendezvényen, sem utána – nem áll módunkban visszavételezni, nincs lehetőség a kuponok visszaváltására, mivel azok értékesítésre kerültek a rendszereinkben. 

Amennyiben nem szeretnél tovább kóstolni, a rendezvény helyszínén működő GoodSpirit Shopban van lehetőség a megmaradt kuponokat felhasználni, amennyiben nincs elegendő kuponod, bankkártyával vagy készpénzben kipótolni a hiányzó összeget. 


A belépéskor a karszalagodon már automatikusan rajta lesz az a 4 db. kupon, ami a jegyvásárláshoz jár. 
Ez után a kuponfeltöltő-pontokban lehet további kuponokat vásárolni.
1 db. kupon 500 Ft-ba kerül, ami mind bankkártyával és készpénzben is megvásárolható. 

VASÁRNAPI BELÉPŐJEGYEK MÉG ELÉRHETŐK

VASÁRNAPI MASTERCLASS JEGYEK