Hírek

Jótékonysági Whiskyaukció 2024. május 11. - kikiáltási árak

Elérhetők a GoodSpirit Show-n megrendezésre kerülő első hazai Whiskyaukció kikiáltási árai.

Az egyes tételek bruttó kikiáltási ára itt érhető el, valamint feltüntettük - a nemzetközi piac alapján - az egyes italok bruttó becsült értékét is.

Fontos megjegyezni, hogy a licitárak meghatározása a legjobb tudásunk és körültekintésünk alapján készült, de a végtelenül ingadozó piacon olykor komoly fejtörést okozott az árak véglegesítése, mivel több tétel a nemzetközi színtéren már nem érhető el, némelyik ára pedig óriási szórást mutatott.

A mérsékeltebb licitárak meghatározásánál az a cél is lebegett a szemünk előtt, hogy a licitár 70-80%-kal alatta maradjon a nemzetközi piacok becsült árainak, trendjeinek, ezzel is serkentve a hajlandóságot a licitre, hogy minél nagyobb összeg gyűljön össze a jótékony célra.

WHISKYAUKCIÓ - TERMÉKEK ÉS ÁRAK

A GoodSpirit Show szombati belépőjegyének birtokában bárki megnézheti a 18 órakor kezdődő aukciót.

FONTOS INFORMÁCIÓK A LICITELŐK SZÁMÁRA

Amennyiben nem nézőként, hanem aktív licitelőként szeretnél részt venni a whiskyaukción, regisztrálnod kell 2024 május 5-ig.

A licitre jelentkezőknek a helyszínen a Masterclassok értékesítési pultjánál be kell jelentkezniük az aukcióra, ahol igazolják magukat, és megkapják a licitkártyájukat.