Hírek

Jön a WhiskyNet legnagyobb fotópályázata

A WhiskyNet Kft. GOODSPIRIT FOTÓPÁLYÁZAT 2023 néven hamarosan fotópályázatot hirdet, amelynek központi témája a kulturált italfogyasztás, a minőségi és prémium italok, koktélok megjelenítése, bemutatása. Készüljetek.

A pályázatot négy kategóriákban hirdetjük meg, és minden kategóriában értékes díjakat osztunk ki, ráadásul lesz lehetőség közönségszavazatok alapján is díjat nyerni.  

A fotópályázat kategóriái a következők lesznek

1. GoodSpirit
Ebbe a kategóriába olyan alkotásokat várunk, amelyek a következő témákat fogalják magukba: prémium ital és a kreativitás, olyan életérzések, amelyek a minőségi italokhoz koktélokhoz köthetők. Ez voltaképpen „szabadon választott” kategória. Engedd szabadjára a fantáziádat, és alkoss nagyszerű, kreatív képeket a tág értelemben vett „GoodSpirit” életérzésről, amelyben azért az alkotásnak ábrázolni kell a minőségi italt is. Éppen ezért - kizárólag ebbe a kategóriába -, a fotókon kívül más képzőművészeti alkotások is beküldhetők: például grafika, festmény, digitális kép, rajz, homokrajz, stb.

2. GoodTravel
Ebbe a kategóriába olyan alkotásokat várunk, amelyek utazások (belföld, külföld), túrázások, a szabadban töltött alkalmak során különleges, egyedi és vagány helyszíneken készültek, és ilyen körülmények között ábrázolják a minőségi italt, koktélt, stb.

3. GoodParty
Ebbe a kategóriába olyan alkotásokat várunk, amelyek a minőségi italfogyasztást mutatják be egy közösségben, társaságban, ahol emberek, arcok, aktivitások látszanak, például egy közös eseményen partyn, grillezésen, születésnapi asztalnál, stb.

4. WhiskyNetFavourite

Ebbe a kategóriába olyan alkotásokat várunk, amelyek kizárólag azokat a termékeket jelenítik meg – akár koktélok formájában is – elegáns környezetben, amelyeket a WhiskyNet ebben a kategóriába meghatározott. Az alábbi listából tudod kiválasztani az(oka)t az italt/italokat, amelyek megjelenítését várjuk a pályázaton.  Az alábbi italmárkák bármelyik kiadása megfelel: Diplomático rum, Plantation rum, Arran, Glenfarclas, Penderyn, Teeling, Harris, Canaima, Bobby’s, Citadelle, Cristian Drouin, stb.

A pályázaton kizárólag olyan természetes személyek vehetnek részt, akik betöltötték 18. életévüket.

Készítsétek a mobilokat, poroljátok le a fényképezőgépeket!

A részletekkel hamarosan jelentkezünk!