Hírek

Jön a húsvét – Nézd meg áprilisi ajánlatainkat

Áprilisban is több mindent ünneplünk. Rohamléptekkel közeleg a húsvét, de a Föld napjára is szervezünk akcióikat. Készülj fel idejében a húsvétra. Nézd meg ajánlatainkat.

Rengeteg újdonsággal, kedvezménnyel és rendezvénnyel várunk áprilisban üzleteinkben és webáruházunkban is.

Vegyük sorra az eseményeket.

Már 2023. március 30-án elindult áprilisi kedvezményes kínálatunk, ami egészen április 26-ig tart.

Április 3-án itt a húsvét előtti utolsó Zöld Hétfő – 10.000 Ft feletti rendelés esetén ingyen visszük a csomagod.

AKCIÓ

Húsvéti akció és tojáskeresés!  - 2023. április 1-9. között 
Nagy húsvéti termékakciónk 2023. április 1-9. között érvényes, húsvéti játékunk pedig 2023. április 5-10. között érhető el.
Likőrök, ginek és whiskyk Akcióban! A kínálatunkban szereplő italok jól passzolnak sonkához, főtt tojáshoz, vagy más húsvéti ételekhez is, de családi beszélgetések kiegészítőjeként is megállják a helyüket.      
Online húsvéti tojáskereső-játék webáruházunkban 2023. április 5-10. 
ingyenes kiszállítási lehetőséget nyerhetsz (10.000 Ft feletti rendelés esetén)
(játékszabály) 

az alábbi ikonokat lehet keresgélni

? tojásból kikelő csibe

? csibe

? nyúl


Keresd a húsvéti tojásokat üzleteinkben is 2023. április 05-09.
értékes díjak nyerhetsz 
Főnyeremény: Ardmore 2009-2022 WhiskyNet Edition Private Cask Tokaji Finish - Wilson&Morgan (0,7L / 48%)

Szűcs Zoli Turné – 2023. április 12-14.     
Legidősebb kollégánkat, Szűcs Zoltánt talán be sem kell mutatni nektek. 15 éve van a WhiskyNet kötelékében és ez idő alatt számos rendezvényen találkozhattatok vele, a mindennapokban pedig több üzletünkben is. Zoli fiatalos lendülete dacára betöltötte a nyugdíjkorhatárt, így búcsút int a mindennapos munkába járásnak. Ám mielőtt kilépne a WhiskyNet csapatból, tesz egy „kirándulást”, hogy tőletek is el tudjon búcsúzni. 2023.04. 12-én Zoli turnéra indul, melynek keretében az üzleteinkben tudok vele találkozni, beszélgetni, koccintani. 

Zoli turnéjának menetrendje: 
2023.04.12. GoodSpirit Shop Belváros, Veres Pálné u.7
2023.04.13. GoodSpirit Shop ETELE (Etele Plaza)
2023 04.14. C+C Bolt (III. ker. Szőlőkert u. 4/B)
GYERTEK MINÉL TÖBBEN, ÉS KÖSZÖNTSÉTEK ZOLI KOLLÉGÁNKAT!
           
Föld Napja Akció            
Tegyél szert vászontáskára - 2023. április 17-22.          
Segítsük bolygónkat! Kérj vászontáskát! A FÖLD NAPJA tiszteletére 2023.04.17-22. között AJÁNDÉK vászontáska jár minden 0,7 literes Arran, Bobby’s, Citadelle, Diplimático, Plantation termék mellé. Érdemes lecsapni a táskákra, mert májusban extra kedvezmények várnak azokra, akik az ajándék vászontáskákkal jönnek ismét vásárolni. Figyelem! Az ajándék táska - márkánként - vásárlások után jár, nem palackonként. Amennyiben nem a fent említett márkákat választod, úgy is hozzájárulhatsz, hogy minél kisebb biológiai lábnyomot hagyj magad után: Vásárláskor 1000 Ft-os áron tehetsz szert egy WhiskyNet vászontáskára. A táskák májusban extra kedvezményt biztosítanak majd neked. A vászontáskák limitált darabszámban állnak rendelkezésre, a készlet erejéig elérhetők!

Élj a vászontáska adta kedvezményes lehetőséggel: 2023 május 2-9.
2023 május 2. és 9. között GoodSpirit üzleteinkben 12%, C+C boltunkban pedig 9% kedvezménnyel vásárolhatsz a Föld Napja promócióban megszerezett vászontáskáddal. Segítsünk bolygónkon! Figyelem! Más kedvezménnyel nem összevonható! Ha vászontáskát használsz, nemcsak te, de az egész bolygó jól jár.


Rum Nation és Millonario bolti kóstoló - 2023.április 24-28.              
2023. április 24-28. között az édesebb rumoké a főszerep a GoodSpirit Shop Belváros üzletünkben. Térj be hozzánk és vendégünk vagy 2 cl perui, vagy panamai rumra. Amennyiben vásárolsz, vagy rendelést veszel át a fenti dátum alatt 10.000 forintnál magasabb értékben, úgy további 2*2cl rumra vagy a vendégünk. 
A Rum Nation a Rossi & Rossi olasz független palackozóhoz tartozó rummárka, a cég ezen név alatt adja ki saját palackozású rumjait. A hordókat a Karib-térség különböző lepárlóitól vásárolja fel, de a palackon már csak a származási helyet jeleníti meg. Hozzájuk tartozik többek között a whiskypalackozásokról ismert Wilson & Morgan brand is. 
A Millonario perui rummárkát az elmúlt időszakban többször is díjazták, 2008-ban, illetve 2009-ben is aranyérmet kapott az International Spirits Awards megmérettetésen, Londonban pedig szuper prémium kategóriában a Rum Master 2009 versenyen. A gondosan válogatott alapanyagoknak, a körültekintő erjesztésnek, lepárlásnak és érlelésnek, valamint a régi és új technikák kombinálásának köszönhetően ez a Peruból érkező rum egészen egyedi és különleges karakterrel rendelkezik. 


Áprilisi, internetes akciós kínálatunk 2023. március 30-tól április 26-ig érvényes, vagy a készlet erejéig. A változtatás jogát fenntartjuk.