Hírek

Jön a Bar Show Budapest 2022

Szereted a bárok és a koktélok világát? Ha a válaszod igen, akkor semmi kétség, hogy ott a helyed a Bar Show Budapest 2022 rendezvényen május 29-én, a RaM Színházban. Kóstold meg kedvenc idalotad más formában is...

Visszatér a Bar Show Budapest 2022-ben is! Május végén új helyszínen – a RaM Színházban – kerül megrendezésre a negyedik hazai bárkulturális Show. Bartenderként dolgozol, vagy csak szereted a koktélokat, érdekelnek a prémium párlatok? Kóstolj több, mint 40 standnál, izgulj együtt a versenyzőkkel a Magyar Bajnokság döntőjén, légy nyitott a színes és pezsgő magyar báréletre!

Bar Show 2022. JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Idén egy nagyobb és izgalmasabb helyszínt választottunk, így 2022-ben a RaM Színház ad otthont a  Bar Show-nak.

A belépőjegy ára változatlan maradt: 5500 Ft. (bruttó)

Belépőjegyet 2022.május 24. 16:00-ig vagy a készlet erejéig tudsz váltani. Amennyiben a helyszínen még lesz jegyértékesítés, úgy a jegy ára 6 000 Ft lesz.

 

Kóstold meg a kedvenc italodat a Bar Show-n más formában is!

Számos olyan italt képviseli magát a Bar Show-n, mint a népszerű őszi Whisky Show-n, így a rendezvényen most különleges formában (koktél, longdrink, stb.) megkóstolhatod kedvenc párlatodat (whisky, rum, gin, stb.) Olyan márkák színesítik a képet, mint az Arran, Teeling, Glenfarclas, Diplomático rum, Plantation rum, Mare gin, Citadelle gin, stb.

Légy vállalkozószellemű és ismerd meg a prémium italok egy másik "arcát" is.

 

JEGYÉRTÉKESÍTÉS

 

A belépőjegy tartalmaz: 4 db 500 Ft értékű italkupont és egy kiállítói térképet programmal, amelyeket a helyszínen, belépést követően kapsz kézhez. Ha kóstolójegyeid elfogytak, a helyszínen a kijelölt pontokon újakat vásárolhatsz 500 Ft-os darabáron.

 

A rendezvény programjai:

Flair és Koktél Magyar Bajnokság döntő, masterclassok, nyílt előadások

Helyszín: RaM Színház (1133 Budapest, Kárpát utca 23.)

Kapunyitás: 13:00

Kapuzárás: 20:00

Belépési feltételek: a jogszabályoknak megfelelően, csak védettségi igazolvánnyal

 

Nem voltál még Bar Show-n? 
Inspirálódj videónkból (BAR SHOW 2021 Budapest)