Termékek Menü

Fejléc hívjon minket

  • Hívjon
  • Minket!
  • +36 20 433 9731
  • H-P: 8:30 - 17:00 ig
Jack Daniel's 150th Anniversary (1 l, 50%) Katt rá a felnagyításhoz

Jack Daniel's 150th Anniversary (1 l, 50%)

Internetes ár:
32.990 Ft (25.976 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
A Jack Daniel’s alapításának 150-ik évfordulójára kiadott, limitált whiskey.
Elérhetőség: Több, mint 6 db raktáron
Szállítás: 2018. május 30.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A Jack Daniel's alapításának 150-ik évfordulójára kiadott, limitált whiskey. Épp olyan egyedi és különleges, mint az alkalom, amelyre megalkották. Benne van a lepárló- és kádármesterség legjava, az érés gondosan felügyelve van, a palackozás pedig 50%-on történik. Ízletes, komplex, gazdag whiskey.

Gyártó Jack Daniel's
Palackozó BROWN-FORMAN
Ürtartalom 1l
Alkoholtartalom 50 % vol
Hordóserősség NEM
Hordó típus Az érleléshez/utóérleléshez használt hordó(k) fajtája aszerint, hogy milyen italt tartottak benne előzőleg (bourbon, sherry, egyéb borfajta, rum stb.), illetve, hogy milyen tölgyből készült az adott hordó (pl. amerikai, európai tölgy stb.), ha a gyártó nyilvánosságra hozta.
Hordó szám A lepalackozott hordó(k) egyedi azonosítószáma, ha a palackozó nyilvánosságra hozta.
Illat -
Íz -
Lecsengés n.a.
Egyensúly n.a

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 17.
Ma megérkezett ez a gyönyörű , a 150 éves évfordulóra kiadott Jack Daniel's whiskey. Szép igényes a doboz a kidolgozása és az üveg is nagyon elegáns! Nagyon nem kedvelem a lemezkupakokkal zárt palackokat, nem is nagyon fedezhető fel a gyűjteményemben olyan,szerencsére itt is a parafadugót választották.

Viszont érthetetlen számomra,hogy egy ilyen alkalomra készített palack dugóját miért műanyagból kell készíteni ??? Az üvegen belül a parafán ott a cég logoja, szépen látszódik az üvegen keresztül is,az teljesen rendben van, de a vége műanyag!!!! A Single barrel kiadások dugói mind szép valódi fából készültek, míg pontosan a 150-edik kiadás az amivel szerintem foglalkozhattak volna többet is. Egy ilyen "baklövés" eléggé degradálja a végeredményt. Persze ettől eltekintve minden más nagyon pazar, így megérdemli a maximális pontozást részemről! Az ízéről még nem tudok véleményt írni, mert karácsonykor lesz kibontva.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő