Hírek

Te milyen italokért mennél el akár a világ végére is?

Meglehetősen erősen kezdjük a nyár utolsó hónapját. Augusztusban több esemény, kedvezmény, villámakció, Spirit Friday is vár rátok, és kedvenc italainkra is fény derül.

Elérkeztünk a nyár utolsó hónapjához. Sokan talán szabadságon vannak, és valamilyen klassz helyen töltik jól megérdemelt pihenésüket, de nálunk cseppet sem áll meg az élet.

Aki szabadságát tervezgeti, van talán már úton is van, biztosan visz magával néhány palackot a kedvenc italaiból. Augusztusi kínálatunkban mi is elrejtettünk jó néhány kedvencet a mieink közül, amelyeket szívesen választanánk „útitársnak”,  de ami a lényeg, hogy ti is rábukkanjatok a saját kedvenc italaitokra.

A WhiskyNet nagy favoritjai között ott van a Christian Drouin calvados, a ginek közül a No.3 London Dry vagy a Citadelle Reserve. Likőr fronton igen figyelemreméltó a Ngroni! by Nginious, míg a rumoknál a Plantation Xaymaca Special Dry „viszi az egyik pálmát”. A whiskyk közül is megemlítünk néhány közkedveltet: a Benromach 15 éves új kiadása, a GlenAllachie 15 éves, a Towiemore Classic Lost Distillery, Smokehead Sherry Bomb, stb. Ezek, valamint még több minőségi ital is most kedvezményes áron beszerezhetők. És sörfronton is érdemes szétnézni…

A jobbnál jobb italok kikeresgéléséhez kiváló alkalmat ad változatos augusztusi italkínálatunk: a whiskyk mellett rumok, ginek, likőrök, calvadosok, sörök, és ki tudja még hány italfajta található meg benne:

 

AUGUSZTUSI AJÁNLATUNK TELJES LISTÁJA

 

És most jön a spoiler…

Augusztusi akciónk mellett rengeteg eseménnyel készülünk még a hónapban: jön a – nálunk egyhetessé avanzsált - nemzetközi Rum Day, a Black Friday nyári kistesója, a Spirit Friday (erről később részletekkel is szolgálunk) augusztus 13-án, és más meglepetések. Többek között érdemes lesz régóta várt, limitált kiadásokért is figyelni a webshopot!

Ha augusztus, akkor rum

Az augusztusi kedvezményes kínálatunkban – a számos párlat és whiskyk mellett – kitüntetett szerepet kapnak a rumok. 
Még csak most barátkozol velük? Sebaj, itt az alkalom, hogy új ízeket fedezz fel Meglátod, milyen változatos aromákat és ízélményeket tudnak felvonultatni a különféle típusú és palackozású rumok. Mindegyiknek van valami egészen egyedi karaktere.

Augusztusi akciónk július 29-től augusztus 31-ig vagy a készlet erejéig tart.