Hírek

Írj és nyerj értékes jutalmakat! 10 éves a WhiskyNet!

Írj egy kedves történetet pályázatunkra, és nyerj értékes jutalmakat! Szeptember 24-ig várjuk a jópofa sztorikat!

Grafomán whisky- és párlatrajongók előnyben!

A legideálisabb módja a minőségi párlat fogyasztásának, ha hagyunk rá időt, barátkozunk az itallal, megforgatjuk, megnézegetjük, megillatoljuk és nyugodtan elidőzünk mellette. Ilyenkor pedig óhatatlanul jönnek a jó gondolatok és a kedves sztorik. Na éppen ez utóbbiakra lesz most szükség!

A WhiskyNet 10 éves születésnapjára kiírt alábbi pályázat a grafomán whisky- és párlatrajongóknak kedvez leginkább, de bárki tollat, illetve klaviatúrát ragadhat és leírhatja, ami a szívét nyomja… Érdemes benevezni pályázatunkra, mert értékes nyeremények várnak a legjobb pályaművekre!

ÍRJ és NYERJ!

A lényeg: klassz, szívet melengető sztorikat, megkapó történeteket várunk két témakörben.

A két témakör:

  1. „Én és a párlatom”

Ebben a kategóriában következő témájú írásokat várjuk: Hogyan lettem/így lettem whiskyrajongó? Írd le, minek a hatására, miért lettél whiskykedvelő, vagy más egyéb – általunk forgalmazott – párlatot miért/minek a hatására szeretted meg. Megkapó történeteket, jó sztorikat várunk.

  1. Ezért szeretem a WhiskyNet-et

Ebben a kategóriában következő témájú írásokat várjuk: Írd le, miért szeretsz minket, miért szeretsz nálunk vásárolni, mit tartasz előnyünknek, mi számodra a tipikus „whiskynetes” stílus, hogyan inspirálódsz általunk, miért vagy évek óta törzsvásárlónk, stb.. Egy jó sztorival, egy kedves történettel esélyes lehetsz a fődíjra.

Formai követelmények:

Cím: rövid, frappáns, figyelemfelkeltő

kategória feltüntetése:
 1. kategória: „Én és a párlatom”
 2. kategória: „Ezért szeretem a WhiskyNet-et”

terjedelem: max. 2000 karakter szöveg. A pályamű legyen olvasmányos stílusú, amelyben egy kedves történetet, szívednek kedves sztorit vetsz papírra. A szöveg végén tüntesd fel neved, e-mail címed, telefonszámod (adataid nem fognak megjelenni).

képanyag: nem feltétel, de örülünk, ha küldesz saját készítésű képet.

Ide küldd a pályázatod: jatek@whiskynet.hu

Beadási határidő: 2017. szeptember 24. éjfél

Díjazás: A legjobb tollforgatók értékes jutalomban részesülnek. A nyertesek egy -  többféle párlatot tartalmazó -  listából választhatnak, hogy melyik 0,7 l palackot nyújtsuk át számukra.

Kategóriánként három díjat sorsolunk ki.

Figyelem:

A pályázó a pályázatának benyújtásával egyidejűleg vállalja, hogy pályázati anyagát a WhiskyNet Kft, esetleg kiadványaiban, weboldalain publikálja.

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.