Hírek

Íme, őszindító ajánlataink

Több mint 150 prémium itallal indítjuk a szeptembert. A listában feltűnnek egyedi és díjnyertes párlatok is.

Alig hagytuk a hátunk mögött a WhiskyNet születésnapi ünnepségsorozatát – ugyan egyrésze még szeptemberre is áthúzódott – máris itt az őszi kínálatunk, szános kedvezménnyel, promócióval. 

SZEPTEMBERI KEDVEZMÉNYES KÍNÁLATUNK!

Bemelegítésnek szeptember 3-án még együtt koccintunk az első Rum Show-n azokkal, akik jegyet váltottak új rendezvényünkre. 

Szeptember 5-én már jön az ősz első Zöld Hétfője, amikor is 7500 Ft feletti rendelés esetén ingyen visszük a csomagotokat.

Akik pedig a Rum Show után kedvet kaptak néhány kóstolt tételt beszerezni, azok örülni fognak extra rumakciónknak, s ennek még vége sem lesz, szeptember 12-től egészen 18-ig már dübörög is a Negroni Week. És a Jack Daniel's szerelmeseinek is azt javasoljuk, hogy látogassák meg szeptemberben gyakrabban weboldalunkat és FB-oldalunkat…

Nézzétek meg őszindító ajánlatainkat!

 

Akciós ajánlatunk 2022. augusztus 31-től szeptember 28-ig érvényes, vagy a készlet erejéig. A változtatás jogát fenntartjuk!

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.