Hírek

Így dobd fel a Halloween-i partydat!

A Halloween-i partyk egyre népszerűbbek, egyre „őrültebb” ötletek látnak napvilágot az éjszaka leple alatt. Segítünk feldobni mi is a bulidat.

A halloween ünnepe ősi kelta hagyományokból táplálkozik, hiszen egykor az Írországban és Skóciában élő törzsek ekkor ünnepelték az újévet. Halloween minden évben október 31. éjszakájára esik. Egy fura hiedelem szerint halloween estéjén pókháló-vastagságú az élők és a holtak világa közötti mezsgye: a lelkek ezen az éjszakán kóvályognak a világban és keresik korábbi helyüket a való világban.

Ilyenkor meghökkentő, rémisztő jelmezekbe öltöznek az emberek, kísérteteket jelenítenek meg, és horror-történeteket mesélnek egymásnak. A halloween-i ünnepek elmaradhatatlan kellékei a különlegesen megfaragott töklámpások, de a bulikban előszeretettel iszogatnak vérnarancsot és más piros színű italokat.

Párlatainkkal Te is kimaxolhatod a halloween-i bulidat: Keverj egy ízletes Bloody Maryt, kiváló minőségű Kremlin vodkából, vagy kínáld vendégeidet Smokehead whiskyvel vagy Tequila Ocho Blanco Black-et.

Legyen a tiéd a legütősebb Halloween Party! Mi segítünk!