Hírek

Húsvéti akció és nyereményjáték: üzleteinkben és online

Áprilisi ajánlatainkat még megfejeljük egy extra húsvéti akcióval és egy bolti- valamint online nyereményjátékkal is. Nézd meg a részleteket!

Húsvéti akció és tojáskeresés- 2023. április 1-9. között 
Extra húsvéti termékakciónk 2023. április 1-9. között érvényes, húsvéti játékunk pedig 2023. április 5-10. között érhető el.
Likőrök, ginek és whiskyk Akcióban! A kínálatunkban szereplő italok jól passzolnak sonkához, főtt tojáshoz, vagy más húsvéti ételekhez is, de családi beszélgetések kiegészítőjeként is megállják a helyüket.   

ÖSSZES AKCIÓ

   
Online húsvéti nyereményjáték 2023. április 5-10. 
Tojáskeresés webáruházunkban! Időzz el webáruházunk oldalain, és légy szemfüles! Böngészd végig akciós kínálatunkat, újdonságainkat, meghirdetett kóstolóinkat, szöveges tartalmainkat és légy nagyon figyelmes, mert tojások, csibék és nyuszik bukkannak majd fel: Kattints rájuk az extra kedvezményekért! Egy tipp: A nyuszi a legértékesebb, hiszen Ő gyorsan elszalad… Légy résen és kapd el!  


Játékszabály:

Miket találhatsz oldalainkon?
tojás ?
csibe?
nyuszi?

Ha megtaláltad valamelyik fenti ikont, kattints rá, és máris megkapod a jutalmadat. Amennyiben kuponkódot nyersz, azt 2023. április 30-ig tudod felhasználni.

Hogyan jelennek meg és hogyan találhatod meg a húsvéti emojikat oldalainkon?
Olvasd el figyelmesen cikkünket
Bármelyik oldalunkon „találkozhat” a húsvéti emojikkal
Klikkelj bátran és próbálkozz!

Nyeremények:
tojás – ingyenes kiszállítás (10.000.- Ft feletti rendelés esetén érvényes)
csibe – kupon (a megjelölt termékekre érvényes) 
nyuszi – a legértékesebb, így ingyenes kiszállítás (10.000.- Ft feletti rendelés esetén érvényes) + kupon (a megjelölt termékekre)
  
Keresd a húsvéti tojásokat üzleteinkben is - 2023. április 5-12.
2023. április 05-12. között a boltokban elrejtettünk 7 db húsvéti tojást. Aki megtalál hármat és fotóval (mobiltelefonja segítségével) bizonyítja, az húzhat egyet a zsákbamacskából. Aki hatot fedez fel, rögtön kétszer is belenyúlt a szerencséjébe. Azok a szemfüles kutatók, akik mind a hét tojást megtalálják, nemcsak kétszer húzhatnak zsákbamacskát, de egy sorsoláson is részt vehetnek, aminek főnyereménye: Ardmore 2009-2022 WhiskyNet Edition Private Cask Tokaji Finish - Wilson&Morgan (0,7L / 48%)
 


A három üzletben zajló minden zsákbamacska-játékunkban lesz 1 db megnyerhető 0,7 literes palack, mégpedig a következő limitált palackozás: Compass Box Glasgow Blend Marrying Cask WhiskyNet Edition (0,7L / 49%)

Játékszabály:
2023. április 05-12. között mind a három üzletünkben elrejtünk 7 db húsvéti tojást. A tojások lehetnek falon, polcon, plafonon, palackon. Csak három szabályt követünk: minden tojás az eladótérből látható legyen és színével mindig a bejárható terek felé nézzen. (értsd: fiókba nem tesszük, nem takarja el semmi) Ha megtalálsz egy húsvéti tojást, fotózd le és keress tovább! A fotókat mutassátok be a kollégáknak, mert értékes nyeremények járnak értük. Azok a rettenthetetlen tojáskeresgélők, akik megtalálnak…
3 tojást, húzhatnak egyszer a zsákbamacskából
6 tojást, húzhatnak kétszer a zsákbamacskából
7 – vagyis az összes – húsvéti tojást, kétszer húzhatnak a zsákbamacskából. Aki megtalálta mind a 7 tojást, és még vásárol minimum 10.000.- Ft értékben, az felkerül egy listára. A játék csúcspontjaként a listán szereplő személyek között fogjuk kisorsolni a főnyereményt, amely:
Ardmore 2009-2022 WhiskyNet Edition Private Cask Tokaji Finish - Wilson&Morgan (0,7L / 48%) 
Figyelem: A játék időtartama alatt mindenki csak egyszer vehet részt a játékban!
A főnyeremény sorsolása után értesítjük a nyertest.
Főnyeremény: Ardmore 2009-2022 WhiskyNet Edition Private Cask Tokaji Finish - Wilson&Morgan (0,7L / 48%)

 

ÁPRILISI AKCIÓS KÍNÁLATUNK
A változtatás jogát fenntartjuk. Nyereményjátékunk és akciónk a megjelölt időpontig vagy a készlet erejéig érvényes.