Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.

Termékek Menü

Fejléc hívjon minket

 • Hívjon
 • Minket!
 • +36 20 515-1515
 • H-P: 8:30 - 17:00 ig

Elérhetők a Whisky Show 2018 jegyei – Figyelem: változások vannak!

2018. 09. 14. 00:00:00

Szinte hihetetlen, már a VIII. Whisky Show szervezése zajlik. Te is várod e nagyszabású eseményt? Jegyvásárlás előtt olvasd el összefoglalónkat, hogy ne érjen meglepetés!

Október 27-28-ig kell vágni a centit, de mozgalmas az élet, így elég hamar elrepül a hátralévő pár hét, és már be is fordulunk a célegyenesbe. Az esemény ismét Budapesten, a Corinthia Hotelben kerül megrendezésre.

Célunk továbbra is a whisk(e)y és egyéb minőségi párlatok (rum, gin, cognac, armagnac, stb.) kedvelőinek összefogása,a hagyományok ápolása, a kulturált italfogyasztás népszerűsítése és az ismeretterjesztés.

A VIII. Whisky Show jegyei kissé módosultak, így vásárlás előtt érdemes figyelmesen átolvasni, melyik jegy mit tartalmaz!

Összeszedjük, mit érdemes tudni a jegyekről!

FIGYELEM!  Jegyváltozások:

 • A rendezvény mindkét napján lesz VIP-jegy
 • A rendezvény mindkét napján lesz Standard-jegy
 • VIP-jegyek birtokában lehet belépni a VIP-lounge-ba, ahol limitált kiadások, különleges koktélok, exkluzív palackozások várnak rátok különböző párlatkategóriában.
 • A VIP-lounge-ban szintén kuponért lehet majd kóstolókat vásárolni.
 • A rendezvény ideje alatt csak egyféle, 500 Ft-os kupon lesz érvényben, ezzel is szeretnénk megkönnyíteni a kuponok kezelését.
A jegyeket ÍGY TUDOD megvásárolni:

 

A jegyeket így NEM TUDOD MEGVÁSÁROLNI:

 • NE rendelj jegyet bolti átvétellel online!
 • NE rendelj utánvéttel, mert NEM fogod így megkapni a jegyed!
 • NE rendelj házhoz szállítással, mert NEM fogod így megkapni a jegyed!

 

A BELÉPŐJEGYEKET ÉS A MASTERCLASS JEGYEKET ITT ÉRED EL!


 

 

 

A VIP belépőjegy a következőket tartalmazza:

- 1 db. kóstolópohár (metszett, a show logójával)

- kiállítói térkép programmal

- 5 db.  kóstolójegy (500,- Ft/db)

Ha kóstolójegyeid elfogytak, lesz lehetőséged újakat vásárolni 500 Ft-os darabáron.

A VIP jeggyel rendelkezők előnye, hogy a VIP Lounge-ba beléphetnek, ahol limitált és értékes italok kóstolhatnak. VIP jegyeket elővételben szeptember 3-ig vásárolhattok, vagy a helyszínen 9.900 Ft-os darabáron.

ELŐVÉTELBEN a VIP belépőjegy ára: 8.900 Ft (szeptember 3-ig)

 

A SZOMBATI VIP-BELÉPŐJEGY MÁR ELFOGYOTT! Amennyiben VIP-jegyet szeretnél, már csak vasárnapra tudsz váltani!

 

 

A Standard belépőjegy a következőket tartalmazza:

- 1 db. kóstolópohár (metszett, a show logójával)

- kiállítói térkép programmal

- 5 db. kóstolójegy (500,- Ft/db)

Ha kóstolójegyeid elfogytak, lesz lehetőséged újakat vásárolni 500 Ft-os darabáron.

ELŐVÉTELBEN a Standard belépőjegy ára: 6.900 Ft (szeptember 3-ig)
Szeptember 3. után, korlátozott számban 7.900 Ft-os áron vásárolhattok belépőjegyet.
Helyszínen történő jegyváltás esetén a belépőjegy 7.900 Ft-ba kerül.

A szemináriumokra szintén weboldalunkon lehet előzetesen jegyeket vásárolni, amelyeket szeptembertől folyamatosan töltünk fel a www.whiskynet.hu portálra.

 

Figyelem! A helyszínen csak abban az esetben történik jegyértékesítés, amennyiben a résztvevők száma és a helyszín befogadó képessége azt lehetővé teszi.

 

Ezt érdemes még tudni a jegyvásárláshoz! 

A rendezvény zártkörű. A korlátozott hely miatt, ha az előzetesen meghirdetett belépőjegyek elkeltek, további érdeklődőket már nem tudunk fogadni!


A WhiskyNet törzsvásárlói számára egyébként érvényes kedvezmények a Whisky Show jegyei esetében NEM érvényesek!

A Whisky Show jegyeit nem postázzuk ki, így azok utánvéttel nem vásárolhatók meg.  
A jegyek kifizetésére – a rendelés leadását követően –  kizárólag bankkártyával a weben, átutalással, vagy személyesen a Whisky Shopban van lehetőség.

Bankszámlaszámunk: OTP 11742087-20081249

Hasonlóan az internetes repülőjegy-vásárláshoz, a Whisky Show-n való részvételt a rendelést megerősítő e-mailben található mellékletként küldött vonalkódos jegy kinyomtatásával és a helyszínen történő bemutatásával tudjuk biztosítani. A vonalkód telefonról is leolvasható.
A belépő a feltüntetett rendezvényre egyszeri alkalommal, egy fő részére történő belépésre jogosítja fel annak tulajdonosát. Elveszett, megrongálódott, megsemmisült belépőjegy pótlására nincs lehetőség. Semmilyen körülmények között ne engedje, hogy illetéktelen személy hozzáférjen a jegyéhez, vagy annak másolatához. A rendszer minden esetben az első kódot fogadja el, minden további ugyanazon kóddal való próbálkozás érvénytelennek minősül.

Felhívjuk figyelmedet, hogy belépéskor a jegyen szereplő vonalkódot olvassuk le, ezért két lehetőséged van a rendezvényre történő bejutásra:

 1. A vonalkódot tartalmazó kinyomtatott jegyet/jegyeket hozod feltétlenül magaddal. (Ez esetben figyelj, hogy a kinyomtatott jegyen a vonalkód ép, sérülésmentes legyen.)
 2.  Elektronikus készülékeden (okostelefon, laptop, stb.) keresztül mutatod be a jegyedet, amelyről a vonalkód beolvasásra kerül.

FONTOS!

KIZÁRÓLAG LEOLVASHATÓ VONALKÓDDAL TUDSZ RÉSZT VENNI A RENDEZVÉNYEN!

A jegyet/jegyeket tartalmazó PDF fájl megnyitásához Adobe Acrobat Reader szükséges.

A jegyek megrendelhetők, illetve megvásárolhatók még a Whisky Shopban és a C+C Boltunkban is, az internetes árakkal és feltételekkel megegyező módon.

A leírásban szereplő árak az áfát tartalmazzák!

A Whisky Show-val kapcsolatos aktuális hírekről és részletes információkról (a programokról, a kiállítókról, stb.) a Whisky Show 2017 hivatalos honlapján lehet tájékozódni:
http://whisky-show.hu/