Hírek

World Gin Day 2024. június 4 -10.

Ünnepeld velünk a gin világnapját: akciók, bolti kóstolók, ajándékok, kedvezmények várnak rád webshopunkban és GoodSpirit üzleteinkben is.

Már hagyomány, hogy nemcsak a nagy „gintársadalmak” – Anglia, Skócia –, hanem mi is megünnepeljük ezt a sokak által kedvelt borókás italt. Nézd meg, milyen kiváló ajánlatokkal várunk a gin világnapján, és válogass kedvedre.
2024 júniusában a világ számos szegletében fókuszba kerülnek a világ legjobb ginjei és tonikjai. A gin nemzetközi ünnepén különböző bárokban profi bártenderek keverik az ízletes gin & tonikokat. Nálunk sem maradhat el a World Gin Day megünneplése. 2024. június 4. és 10. között kiváló akciókkal jelentkezünk, amely  nemcsak weboldalunkon érvényes, hanem GoodSpirit üzleteinkben is.
Tesztelj akár több ízvilágú gint is, és készítsd el szeretteid  „álomitalát” gin&tonik formában.

RENDELJ AKCIÓS GINT ÉS VÁLASSZ MELLÉ TONIKOT AJÁNDÉKBA!
Az akciós kínálaton túl más meglepetésre is számíthatsz: Ha 2024. június 4-10. között  akciós gint rendelsz webáruházunkban, akkor ajándék tonikkal jutalmazzuk vásárlásodat, amit a rendelési folyamat során tudsz kiválasztani.
MEGÉRI BETÉRNI SZAKÜZLETEINKBE IS 
3 GOODSPIRIT SHOP ÜZLETÜNKBEN  - KÓSTOLTATÁS (június 8.)
Aki 2024. június 8-án a World Gin Day napján betér GoodSpirit Shop Belváros, Árkád, Etele üzletünkben, azt meginvitálunk egy dram kóstolóra vagy egy gin&tonikra.
Az alábbi tételekből lehet választani a készlet erejéig: Gin Mare, Bobby’s gin, Citadelle gin. 
Aki pedig aznap 15.000.- Ft felett vásárol, vagy rendelést vesz át, az további 1 kóstolóra a vendégünk. (Kóstolót csak 18. életévét betöltő vendégeinknek adunk!)

GoodSpirit üzleteinkben még fokozni tudjuk gines akciónkat
Aki a World Gin Day napján (június 8.) bármilyen - minimum 0,5 literes  - gint vásárol üzleteinkben, az választhat mellé egy kis üveg tonikot. Aznap érdemes ginből „betárazni”, mert minden megvásárolt gin mellé ajándék tonikot adunk.

WORLD GIN DAY AKCIÓ

A World Gin Day 2024 árai és akciói a megjelölt időszakra érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.