Hírek

Válassz prémium italokat karácsonyra a GoodSpirit Shopokból

Több száz minőségi ital a roskadásig megrakott polcokon, segítőkész italszakértők, kiváló akciók, extra karácsonyi ajánlatok, ajándékcsomagok, családias hangulat – mindez elérhető a WhiskyNet négy GoodSpirit üzletében.

Érdemes betérni hozzánk az ünnepi sürgés-forgásban.

AKCIÓS TERMÉKEINK TELJES LISTÁJA

Limitált, exkluzív whiskyk, elegáns pezsgők és minőségi italok az ünnepekre
A karácsony már a kertek alatt ólálkodik, nyakunkon az ünnepek, amikor összejön a család és a barátok, hogy együtt ünnepeljenek, jót beszélgessenek és egy stílusos itallal koccintsanak. 
De hova is érdemes betérni, ha valóban minőségi italra vágyunk az ünnepek alatt, vagy karácsonyi ajándéknak szánunk egy-egy prémium italt? 
Olyan egyedi helyeket ajánlunk, ahol szakavatott szakértők segítségével személyesen is összeválogathatod az ünnepekre szánt italokat, vagy akár online is beszerezheted azokat, ha egy tapodtat se mozdulnál ki a szürke borongós időben. 
Nemcsak kínáljuk, értünk is hozzá

 

GoodSpirit Shop BELVÁROS
Budapesten, a Veres Pálné utcában található  a GoodSpirit Shop Belváros üzletünk, és egy légtérben működik a GoodSpirit Whisky & Cocktail Bárral. Itt nem csupán a kezedbe foghatod a kiszemelt italt, hanem akár a bárban le is ülhetsz, és meg is kóstolhatod azt. Mind az üzletben, mind a bárban nagy tudású kollégák segítik, hogy megtaláld azt, amit keresel. Hidd el, itt nagyon jó kezekben leszel!

Névjegy:
1053 Budapest, Veres Pálné utca 7
+36-20-236-9070
info@whiskynet.hu
Nyitvatartás: H - Sz:11:00-19:00
V: zárva 


GoodSpirit Shop ÁRKÁD
Csodáld meg legújabb – idén ősszel nyílt – üzletünket, ahol exkluzív környezetben, óriási prémium italkínálattal várjuk a minőségi italok kedvelőit. A többezres italkínálat között a whiskyk mellett természetesen gondoltunk a rumok, a ginek és más egyéb minőségi párlatok kedvelőire. A polcok soraiban helyet kapnak a világ legnagyobb italmárkái, valamint egyedi és kézműves lepárlók díjnyertes, limitált és minőségi termékei is. Itt sem maradsz segítség nélkül, ha ellátogatsz hozzánk.

Névjegy:
cím: 1106 Bp, Örs vezér tere 25/a
telefonszám: 06203577350
e-mail cím: info@goodspiritshop.hu
nyitvatartás: H-Szo.: 10-21 V:10-19

 

GoodSpirit Shop ETELE
Üzletünket úgy alakítottuk ki, hogy kényelmes legyen a vásárlás és a nézelődés. A pláza jelmondata, vagyis a „tele legekkel” a GoodSpirit Shopunkra is igaz, hiszen üzletünk Magyarország egyik legszélesebb prémiumital-kínálatával rendelkezik, ahol jól képzett szakemberek segítik a vásárlók eligazodását a párlatok világában. Valljuk, hogy a termék akkor válik igazi termékké, ha nemcsak a palackokat nyújtjuk át a vásárlóinknak, hanem ellátjuk őket a termékre jellemző hasznos tudással és információval is. 
Névjegy:
cím: ETELE PLÁZA, 1119 Bp., Hadak útja 1. (I. emelet)
Telefon: +36203252975
E-mail: info@goodspiritshop.hu
Nyitvatartás H-SZOM.:10-21 V:10-20
 

GoodSpirit Shop Óbuda Raktáráruház
Üzletünk nagy előnye, hogy internetes árakon lehet vásárolni, készpénzes és bankkártyás fizetési mód is lehetséges. És parkolási lehetőség is van az Aquincum irodaház területén. Mint minden üzletünkben, itt is szakképzet kollégák segítik a vásárlást.
Névjegy:
cím: 1033 Bp, Szőlőkert utca 4/B
telefonszám: +36 20/423-5395
e-mail cím: info@goodspiritshop.hu
nyitvatartás: H-P.: 9-18

Ha limitált italokra, egyedi és különleges bárélményre vágysz: GoodSpirit Bár 

VÁLASSZ ÜNNEPI ITALOKAT A GOODSPIRIT SHOPOKBÓL!